Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın hastane ziyaretinden detaylar, Nükhet Hotar'ın konuşması. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Bunu gündemde tutmak lazım ama Kılıçdaroğlu'nun da her gün gündeme gelmesini sağlıyoruz.

09.04.2016 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın hastane ziyaretinden detaylar,

Nükhet Hotar'ın konuşması. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Bunu gündemde tutmak lazım ama Kılıçdaroğlu'nun da her gün gündeme gelmesini sağlıyoruz. Bunu, hiç hakeden biri değil." dedi.

Hotar, İzmir'de, " Türkiye'nin ilk engelli dostu hastanesi" olduğu belirtilen Gaziemir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Ömer Koçak'tan bilgi aldı. Burada hastalarla sohbet eden Hotar, şifa dileğinde bulundu.

Nükhet Hotar,, hastane çıkışı gazetecilerin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Bunu gündemde tutmak lazım ama Kılıçdaroğlu'nun da her gün gündeme gelmesini sağlıyoruz. Bunu, hiç hakeden biri değil. Herhangi kişiye söylenemeyecek kadar ağır bir şey söyledi. Bakan, kadın, AK Parti'li diye ayırmak istemiyorum. Normal kişiye söylememesi gereken bir şey söyledi. Bunda da halen ısrarlı. Geri adım atmamak, kendince konuyu başka yere taşıyıp, manevra yaparak kurtarmaya çalışıyor ama hangi görüşte olursa olsun, bir parti liderine yakışan, 'Benim söylediğim laf, amacını, maksadını aştığı için özür diliyorum' ya da 'Böyle demek istememiştim' demesi çok daha iyi olurdu. O zaman çok daha olumlanarak gündeme gelmiş olurdu. Kılıçdaroğlu'nu, kamuoyunun vicdanına terk etmek istiyorum."

Nükhet Hotar, daha sonra İzmir Kadınlar Birliği Derneği'ni ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu\'nun Bakan Ramazanoğlu\'na Yönelik Sözleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement