Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri

AK Parti Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle, protesto etti.

14.04.2016 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle, protesto etti.

Partinin Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanlığında bir araya gelen kadınlar, "Kim olduğu fark etmez, kadın emanetimizdir", "Ahlak filtresi olmayan dillere karşıyız" ve "Siyasi görüşü ve sıfatı fark etmez, kadın kutsaldır" yazılı dövizler açtı.

Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevruz Elmadağ da yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu hakkındaki sözlerinin, "Ülke siyasi tarihine kara bir leke" olarak geçtiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun, milli egemenliğin sembolü olan TBMM çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla, bir kadına hakaret ettiğini vurgulayan Elmadağ, "Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü olan sözlerinden dolayı Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı'nı bir kez daha şiddetle kınıyoruz. 'Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı' iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri, kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir." diye konuştu.

Elmadağ, meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsedenlerin, ahlak anlayışlarını ortaya koyduğuna işaret ederek, eleştirilerine şöyle devam etti:

"Bizler siyaseti, vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti, hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak, 'şimdi zaman, hakaretini sahibine iade etme zamanıdır' diyoruz. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını, bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu, hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. 5 Nisan 2016 tarihini, partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanı'na, 'Bu saatten sonra sadece özür yetmez' diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa, sağduyu sahibi bu millet size demokratik bir şekilde ödetecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement