Kılıçdaroğlu'nun İlk Mitingi Mersin'de - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun İlk Mitingi Mersin'de

Kılıçdaroğlu\'nun İlk Mitingi Mersin\'de

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Mersin'e gelecek, düzenlenecek demokrasi mitinginde konuşacak.

01.10.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Mersin'e gelecek, düzenlenecek demokrasi mitinginde konuşacak. Kılıçdaroğlu aynı gün Adana'da CHP'li belediyelerin bazı tesis açılışlarını yapacak.

CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, son dönemde basına yönelik şiddet ve saldırıların artığını mitinglerinin demokrasi adına önemli bir gelişme olacağını söyledi. Özyiğit, şöyle dedi:

"Ülkemizde birleştirici olması gereken en üst seviyelerdeki makamlarda oturan insanların kişileri ve kurumları hedef gösterdiği bir süreci yaşıyoruz. Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya hep birlikte tanık olduk. Bu ülkede bazı işlerin faşizan bir anlayışla devam ettirildiğini, kendiden olmayanın yok edilmeye çalışıldığı bir ortamı açık açık ortaya koyuyor."

Özyiğit  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun önceki gün açıkladığı seçim bildirgesine değinirken iktidarları döneminde meydanların gençlerin olacağını söyledi. CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, şöyle devam etti:

"İktidar yürüyüşümüz Mersin'den başlıyor. 3 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında demokrasi mitingimiz varr. Tüm halkımız davetlidir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ilk mitingini Mersin'de yaparak bu onuru il örgütümüze vermiştir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum."

Mersin'de son milletvekili seçiminde Ak Parti, CHP ve MHP 3'er, BDP 2 milletvekili çıkarmıştı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun İlk Mitingi Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement