Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi Turizmci Oldu - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi Turizmci Oldu

Kılıçdaroğlu\'nun Kardeşi Turizmci Oldu

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Kuşadası'nda eşinin yeğeninin pansiyonunda kafeterya işletmeye başladı.

23.12.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Kuşadası'nda eşinin yeğeninin pansiyonunda kafeterya işletmeye başladı.

İzmir'den gelerek Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne yerleşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, kafeterya işletmeye başladı. Eşinin kardeşinin oğlu Hüseyin Keser'in sahibi olduğu Kale Pansiyon'un kafeteryasını işleten Celal Kılıçdaroğlu, "Burası bir aile işletmesi. Müşterilerimiz genellikle öğrenciler ve aileler. Biz de turizmci olduk. İşimden çok memnunum. Kimseye muhtaç değilim, ekmeğimi kazanıyorum" dedi.

Kuşadası'nı çok sevdiğini söyleyen Celal Kılıçdaroğlu, müşterilerin baş tacı olduğunu belirterek her kesimden vatandaşı ağırladıklarını dile getirdi. Kafeteryanın halka açık olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı, Başbakan yada farklı siyasi partilerin liderleri gelse memnuniyetle karşılarım, elimden gelen hizmeti bizzat kendim veririm. Burasının işletmesini aldığımızda parti gözetmedik. Buraya gelenlere kendimi tanıtmıyorum. Ama Kemal ağabeyime benzediğim için gelenlerin çoğunluğu beni tanıyor" diye konuştu.

DAHA FAZLA BARIŞ İSTEDİ

Daha önce siyasete atıldığını ve meclis üyeliği için başvurduğunu hatırlatan Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin isteği üzerine geri çekildiğini söyledi. "Siyaset devrini kapattım" diyen Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin yeterince muhalefet yapıp yapmadığının sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Ağabeyimin yeterince muhalefet yaptığını düşünüyorum. Ama Diyarbakır'da barış istiyorum. Bunun için daha fazla çaba göstermeli. Suriyeliler için çok üzülüyoruz. Onlar için bir şeyler yapılabilir. Onları sokakta dilenirken görmek beni üzüyor. Avrupa Birliği'nin para gönderdiği yönünde açıklamalar var. Bu paralar nereye gitti?"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi Turizmci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • *: Insaat bekcisi olan kardesimi acaba ? Öyleyse cok cabuk terfi etmis :) 0 0 Yanıtla

Advertisement