Kılıçdaroğlu'nun Konuşacağı Alanda Dev Türk Bayrağı Krizi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Konuşacağı Alanda Dev Türk Bayrağı Krizi

Kılıçdaroğlu\'nun Konuşacağı Alanda Dev Türk Bayrağı Krizi

Haber Oral OKAYBEN Kamera Boğaçhan ÖZER İstanbul DHA CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halka hitap edeceği Esenyurt Meydanı'nda bir binaya dev Türk bayrağı asıldı.

05.08.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Oral OKAYBEN Kamera Boğaçhan ÖZER İstanbul DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halka hitap edeceği Esenyurt Meydanı'nda bir binaya dev Türk bayrağı asıldı. Bir müddet asılı kalan bayrak binanın sahipleri olduklarını söyleyen kişiler tarafından Belediye ile sorun yaşarız gerekçesiyle indirilmek istendi. Bina sakinleri ile CHP'li yöneticiler arasında yaşanan tartışmaların ardından dev bayrak binadan indirildi.

İNDİRİLEN BAYRAK MEYDANDA TAŞINDI

CHP liderinin henüz alana gelmediği sırada yaşanan olayın ardından partililer indirilen bayrağı meydanda dalgalandırdı. CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, olayla ilgili konuştu.

BİNA KAÇAK. SAHİPLERİ BELEDİYE İLE SORUN YAŞARIZ DEDİ-

Gökmen, Esenyurt'ta kaçak bina çok fazla. Bu bina da kaçak binaymış. Onlar da 'belediyeden sıkıntı yaşarız, yarın birgün sorun olur. Bizim binamız olmasın' dediler diye konuştu.

BİR PROVOKASYON YOK

CHP İl Başkan Yardımcısı Sinan Karahan ise, Muhtemelen binayla ilgili binada kaçak sorunu var. Dikkat çekmemek için bina sahibinin, bina maliklerinin böyle bir itirazı var. İstemediler. Burası kozmopolit bir bölge, sıkıntılı bir bölge. O yüzden -buraya asmayın- dediler. Bayrağı el üstünde taşımak için getirmiştik. Meydanı kaplamasın diye astık. En son istediğimiz şekilde oldu. Öyle büyük bir provokasyon yok diye konuştu.

BİNANIN ÜST KATINDA AKP BAYRAĞI SALLANDI

Öte yandan bayrağın indirildiği binanın en üst katından bir süre sonra AKP bayrağı sallandığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Konuşacağı Alanda Dev Türk Bayrağı Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement