Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

Kılıçdaroğlu\'nun Konvoyuna Saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'de konvoyunun geçişi sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, "İnşallah böyle olaylar bir daha olmaz, bu son olur.

25.08.2016 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'de konvoyunun geçişi sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, "İnşallah böyle olaylar bir daha olmaz, bu son olur. Güzel bir Türkiye özlemi içindeyiz, bunun için hep beraber mücadele etmek durumundayız." dedi.

Kılıçdaroğlu, Artvin'in Şavşat ilçesindeki programın ardından askeri helikopter ile akşam saatlerinde Erzurum Havalimanı'na geldi. Burada Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve CHP'lilerce tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, bir süre VIP salonunda dinlendi.

Kılıçdaroğlu, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün Artvin'de konvoyunun geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda jandarma er Fatih Çaybaşı'nın şehit olduğunu anımsattı.

Şehit er Çaybaşı'nın yarın Erzincan'da toprağa verileceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Şehidimizin olmasından dolayı çok üzgünüm. Şehidimiz yarın Erzincan'dan sonsuzluğa uğurlanacak, ben de cenaze törenine katılacağım. Allah rahmet etsin. Ailesine ve bütün Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. İnşallah böyle olaylar bir daha olmaz, bu son olur. Güzel bir Türkiye özlemi içindeyiz, bunun için hep beraber mücadele etmek durumundayız." dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra saat 21.40'ta tarifeli bir uçak ile Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement