Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının milletin birlik ve beraberliğine yapılmış alçakça bir saldırı olduğunu bildirdi.

26.08.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının milletin birlik ve beraberliğine yapılmış alçakça bir saldırı olduğunu bildirdi.

Gaytancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun demokratik bir devlet için gece, gündüz mücadele ettiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin dört bir yanını gezerek vatandaşlarla bir araya geldiğini aktaran Gaytancıoğlu, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Artvin'de yapılan hain saldırıyı kınıyorum. başta genel başkanımız olmak üzere, tüm camiamıza geçmiş olsun diyor, hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı dikkatli korumalar sayesinde önlenmeseydi, genel başkanımızın bulunduğu araç roket ile havaya uçurulacaktı. Bu çok vahim bir durumdur" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının ülkenin birlik ve beraberliğini hedef aldığını belirten Gaytancıoğlu, şunları kaydetti:

"Partimizin ve genel başkanımız teröre karşı aldığı net tavır sonucunda yapılan bu saldırı aslında milletimizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize yapılmış alçakça bir saldırıdır. Bu şekilde alçakça ve haince her plan, milletimizin aydınlık Türkiye geleceği hedefleri karşısında başarısız olmaya mahkumdur. Bizler silahların namlularına inat, terör belasının son bulduğu, laik ve demokratik Türkiye mücadelemize korkmadan, yılmadan ve sinmeden devam edeceğiz. Bu kalleş saldırılar bizi yıldıramaz. Genel başkanımız saldırı sonrasında barış ve huzur dolu bir Türkiye yolunda programına devam etmiştir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement