Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) Türkiye Başkanı Ferhat Bozçelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

27.08.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) Türkiye Başkanı Ferhat Bozçelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Bozçelik yaptığı yazılı açıklamasında, saldırı ile siyaset kurumunun hedef alındığını belirtti.

Saldırıyı kirli bir oyun olarak niteleyen Bozçelik, "Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cizre'de meydana gelen terör eylemi, ülkemizi yönelik hain saldırıların bir parçasıdır. Şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ferhat Bozçelik, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası halkın bütün kesimlerinin tek vücut haline geldiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Darbe girişimi sonrasında devlet kadrolarını Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarından temizlemeye başlayan hükümetimiz, bir yandan da DAEŞ, PKK/PYD- YPG gibi terör örgütleriyle mücadele etmektedir. Ayrıca Cerablus'ta başlattığı Fırat Kalkanı harekatı ile sınırlarını güvence altına alan güçlü bir devlet olduğunu göstermiştir. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışının sevincini yaşarken, üst üste meydana gelen terör olayları, Türkiye'nin nasıl bir ateş çemberi içine alınmak istendiğinin de açık göstergesidir."

Terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacaklarını vurgulayan Bozçelik, Türkiye'nin kadim geleneklere sahip güçlü bir ülke olduğunu aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement