Kılıçdaroğlu, Serseri Kurşunun Felç Ettiği Lise Öğrencisi Ahmet Emre'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Serseri Kurşunun Felç Ettiği Lise Öğrencisi Ahmet Emre'yi Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu, Serseri Kurşunun Felç Ettiği Lise Öğrencisi Ahmet Emre\'yi Ziyaret Etti

Haber / Kamera: Enver ALAS, İstanbulDHACHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultangazi'de 2 Ağustos 2015'te arkadaşları ile yolda yürürken rastgele ateş eden bir kişinin tabancasından çıkan kurşunla yaralanan ve göğüsten aşağısı felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü...

10.11.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber/ Kamera: Enver ALAS, İstanbulDHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultangazi'de 2 Ağustos 2015'te arkadaşları ile yolda yürürken rastgele ateş eden bir kişinin tabancasından çıkan kurşunla yaralanan ve göğüsten aşağısı felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'ne yaptığı ziyaretin ardından 14.40 sıralarında Ahmet Emre Çavuş'un tedavi gördüğü Şişli'deki Örnoram Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın da eşlik ettiği ziyarette Kılıçdaroğlu'nu girişte Ahmet Emre'nin babası Bülent Çavuş ve hastane yetkilileri karşıladı. Kılıçdaroğlu, tedavisine özel bir odada devam edilen Ahmet Emre ile yakından ilgilendi, doktorlarından da sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu'nun ziyareti yaklaşık 20 dakika sürdü.

Çıkışta bir açıklama yapan Bülent Çavuş, ziyareti nedeniyle CHP lideri Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Çavuş, "Genel başkan, ilk günden itibaren Emre'nin sağlık durumuyla yakından ilgilendi. Ziyaret edeceği sözünü vermişti, bugüne nasip oldu. Emre de çok mutlu oldu. Böyle ziyaretler Emre'ye aşırı moral oluyor. Sayın Kılıçdaroğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Lise öğrencisi 18 Ahmet Emre Çavuş, 2 Ağustos 2015'te arkadaşlarıyla Gazi Mahallesi'nde kaldırımda yürüdüğü sırada bir magandanın tabancısıyla rastgele açtığı ateş sonucu ensesine isabet eden kurşunla yaralanmıştı. Geçirdiği ameliyatların ardından hayata tutunan Çavuş'un göğüsten aşağısı felç kaldı, tedavisine ise fizik, tedavi ve rehabilitasyon merkezinde devam ediliyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Serseri Kurşunun Felç Ettiği Lise Öğrencisi Ahmet Emre'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement