Şehit Savcının Evine Taziyeye Giden Kılıçdaroğlu'na Protesto Şoku - Son Dakika
Güncel

Şehit Savcının Evine Taziyeye Giden Kılıçdaroğlu'na Protesto Şoku

Kılıçdaroğlu, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın evine yaptığı ziyaret sırasında çevredeki vatandaşlar tarafından protesto edildi. Vatandaşlar 'Katil Kemal' diye bağırdı.

01.04.2015 20:06  Güncelleme: 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adliyesi'nde terör saldırısı sonucu şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

PROTESTO EDİLDİ

Savcı Kiraz'ın şehit edildiği saldırının gerçekleştiği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na taziye ziyaretinde bulunan Kılıçdaroğlu, buradan Kiraz'ın Başakşehir Missİstanbul Evleri'ndeki konutuna geldi. Kılıçdaroğlu'nun girişi sırasında site dışarısında bulunan bir grup tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu taziye evinde protesto edildi.
'KATİL KEMAL' DİYE BAĞIRDILAR

Yuhalanan Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar 'Katil Kemal' diye bağırdı. Kılıçdaroğlu'nun aracına bir kişi tarafından pet şişe atıldı.


SAVCININ BABASI KAPIDA KARŞILADI

Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz ve eniştesi Adil Ekinci, Kılıçdaroğlu'nu site bahçesinde kurulan taziye çadırından çıkarak yolda karşıladı.


KILIÇDAROĞLU'NA 'ÜZGÜNÜZ' DEDİLER

Kiraz ve Ekinci, Kılıçdaroğlu'na girişte yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını belirterek, bu tür durumların yaşanmasını istemediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu ise önemli olmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu taziye çadırındakilerle tokalaştıktan sonra burada bir süre oturdu. Baba Kiraz ile burada sohbet eden ve Kiraz'a başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu'na çay ikram edildi.


KUR'AN-I KERİM DİNLEDİ, DUA ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziyesi sırasında okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi ve edilen duada el açtı.

Yaklaşık 20 dakika burada kalan Kılıçdaroğlu'nu Kiraz ve Ekinci uğurladı.

Kılıçdaroğlu'na partisinin genel sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın ve diğer yöneticileri eşlik etti.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU TAZİYEYE EŞİYLE BERABER GELDİ

Cenaze töreninin ardından Mehmet Selim Kiraz'ın Başakşehir'deki evine eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu da, şehit savcının ailesine taziye ziyaretinde bulundu. İçeride yaklaşık yarım saat kalan Davutoğlu, herhangi bir açıklama yapmadı.

Şehit Savcının Evine Taziyeye Giden Kılıçdaroğlu\'na Protesto Şoku
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Savcının Evine Taziyeye Giden Kılıçdaroğlu'na Protesto Şoku - Son Dakika


Advertisement