Kılıçdaroğlu: Vatanınıza Hoş Geldiniz - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Vatanınıza Hoş Geldiniz

Kılıçdaroğlu: Vatanınıza Hoş Geldiniz

CHP lideri, IŞİD'in serbest bıraktığı konsolosluk görevlilerine mesaj gönderdi, "Vatanımızın özgür topraklarına, ailelerine ve özgürlüklerine kavuşan vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

20.09.2014 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, IŞİD'in kaçırdığı 46 konsolosluk çalışanı ve ailelerine Türkiye'ye dönmelerinin ardından "Özgürlüğe ve ülkenize hoş geldiniz" dedi.

Yazılı açıklama yapan Kılıçdaroğlu gelişmeyle ilgili mutluluğunu ifade ederken operasyonda emeği geçen herkesi de kutladı.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"IŞİD terör örgütü elinde 101 gün rehin kaldıktan sonra kurtarılan kardeşlerimize, vatandaşlarımıza 'özgürlüğe, vatanınıza hoş geldiniz' diyorum. Rehinelerimizin kayıpsız ve sağlıklı kurtarılmış olmalarından büyük bir mutluluk duydum. Vatanımızın özgür topraklarına, ailelerine, yakınlarına ve özgürlüklerine kavuşan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, aileleriyle, milletimize de gözünüz aydın diyor, kurtarma operasyonunun düşünülmesi, planlanması, uygulanması ve tam istediğimiz gibi sonuçlandırılmasında payı, katkısı, emeği olan herkese teşekkür ediyor; sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."

Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu da aradı ve rehinelerin kurtarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Davutoğlu da bu tür dönemlerde 'bir ve beraber' olmanın ve mutlulukları paylaşmanın önemli olduğunu belirterek, bu anlamda ana muhalefet partisi liderine telefonla aradığı için teşekkür etti.

Kaynak: Aljazeera

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Vatanınıza Hoş Geldiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement