Kılıçdaroğlu ve Bakan Faruk Çelik Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu ve Bakan Faruk Çelik Nikah Şahidi Oldu

Kılıçdaroğlu ve Bakan Faruk Çelik Nikah Şahidi Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, nikah şahitliği yaptı.

22.02.2014 22:03  Güncelleme: 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktuğ'un kızının düğününde nikah şahitliği yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karayolu ile Bursa'ya gelerek Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktuğ'un kızı Özge Göktuğ ile Avukat Mustafa Güleç'in oğlu Asutay Güleç'in Hilton Otel'de gerçekleştirilen düğününe katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün de katıldığı törene, çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin, nikahını Mustafa Sarıgül kıydı. Gelin ve damadı tebrik eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün anne ve babalar mutlu. Ama onlar daha çok mutlular. Bu mutluluklarının daim olmasını istiyorum. Sevgili damat izin verirsen, aile cüzdanını ve evin tapusunu evin hanımına teslim edelim. Dikkatle baktım, ayağına bastı. Böylece bu iş de bitmiş oldu. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bakan Faruk Çelik ise, gelin ve damada bir ömür mutluluklar diledi. Gelin ve damada nikah cüzdanını CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar da katıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu ve Bakan Faruk Çelik Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement