Kılıçdaroğlu: Yeni Bir Kenan Evren'e İhtiyacımız Yok - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: Yeni Bir Kenan Evren'e İhtiyacımız Yok

Kılıçdaroğlu: Yeni Bir Kenan Evren\'e İhtiyacımız Yok

TÜAİD toplantısında cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuşan CHP lideri "Yeni bir Kenan Evren'e ihtiyacımız yok." dedi.

17.04.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte katıldığı TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"YENİ BİR KENAN EVREN'E İHTİYACIMIZ YOK"

Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıktan çıkan sonuca saygı duyacaklarını belirten Kılıçdaroğlu "Kimse cebinde görmeli cumhurbaşkanlığını. Halkın kararı olacak, saygı duyacağız. Yeni bir Kenan Evren'e ihtiyacımız yok." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: Yeni Bir Kenan Evren'e İhtiyacımız Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • uzlett: sandıktan çıkan sonuca saygı duyacaklarını belirtiyormuş keMAL arkadaş. seçim günün gecesinde yine başlayacaklar elketirkler kesildi oylarımız çalındı çöpten mühürlü oylar çıktı demeye :) kendisine saygısı olmayan adamların sandığa ve halka nasıl saygısı olacakki. 12 2 Yanıtla
  • ömer faruk ezber: aynaya bak kenan evreni görürsün!! 13 0 Yanıtla
  • man kafa: Adayın kim abi? 11 1 Yanıtla
  • nacar: organik vaka.yetersiz keMAL.. 8 4 Yanıtla
  • Erdoğan göktaş: Evreni kim getirmişti darbeye ne sebep olmustu bir bak tarihinize .DERSIM ide görürsün çekilen kısa dilimi seyretmek olmaz bu işler istifa et git 10 0 Yanıtla
  • ezo: düne kadar kenan evren vardı bugün yok bunlar var ya koltuk sevdasına yarın Atatürkde sallarlar herşey beklenir senden ke malllllllllllllllll 10 0 Yanıtla
  • SEBAHATTİN: SAYIN KE MAL TAM SENİN ADAMIN TENCERE KAYNAMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ 7 3 Yanıtla
  • MERDO: ORDU GÖREVE DİYORDUNUZ ŞİMDİ KENAN EVREN İSTEMEZUK DİYORSUNUZ. EY CHP BİR ÇİZGİNİZ OLSUN. 8 1 Yanıtla
  • Çin BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmesini istedi
    20:22 Çin BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmesini istedi

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı ve Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Türkiye ve Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma imzalandı
    20:20 Türkiye ve Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma imzalandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda önemli iş birliklerini içeren 6 önemli anlaşma imzalandı. Anlaşmalar arasında yatırımların teşviki, yükseköğretim bursları, diaspora siyasası ve evrak yönetimi gibi konular yer alıyor.

  • Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti
    20:14 Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti

    Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde MHP'den seçilmesi dolayısıyla ziyaret etti. Gelgör, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gelgör'e teşekkür etti. Ziyarete Osmancık Belediye Meclis Üyesi Fatih Eren de katıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi
    20:13 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'da FETÖ'ye üye olmak suçundan hüküm giyen Ş.E, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Örgütün kadın yapılanmasında yer aldığı ve kamudan ihraç edildiği öğrenilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu
    19:52 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, yeni seçilen ve göreve devam eden mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Okumuş, muhtarlara devletin temsilcisi olduklarını hatırlatarak, herkese eşit mesafede yaklaşmalarını ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini temenni etti.

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit Enis Budak'ın Ailesini Ağırladı
    19:40 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit Enis Budak'ın Ailesini Ağırladı

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, şehit Enis Budak'ın kardeşi Yunus Budak ve ablası Gönül Durmuş ile gazi eşi Hacer Gülün'ü konuk etti. Başkan Zeyrek, ziyaretleri nedeniyle Budak, Durmuş ve Gülün'e teşekkür ederek, şehit ailelerinin ve gazilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

  • MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık
    19:40 MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık

    Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP'nin Kütahya'da en yüksek oyunu 2024 yerel seçimlerinde aldığını belirtti. Alıç, seçim sonuçlarının partinin uzun süren çalışmalarının bir sonucu olduğunu vurguladı.

  • Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    19:29 Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, beraberindeki bazı kurum amirleriyle 14-20 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti. Ateş, ziyarette devletin şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu vurgulayarak, şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz dedi.


Advertisement