Kılıçdaroğlu: Yetki Millete Aittir 1 Kişiye Verilemez (2) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Yetki Millete Aittir 1 Kişiye Verilemez (2)

Kılıçdaroğlu: Yetki Millete Aittir 1 Kişiye Verilemez (2)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Kaç tane başkan yardımcısı olacak belli değil, kaç bakan olacak belli değil, niye başbakanlığı kaldırıyorlar belli değil, niye 600 milletvekili illa yetki istiyorlar.

23.03.2017 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Kaç tane başkan yardımcısı olacak belli değil, kaç bakan olacak belli değil, niye başbakanlığı kaldırıyorlar belli değil, niye 600 milletvekili illa yetki istiyorlar. Biz de diyoruz ki yetki millete aittir 1 kişiye verilemez" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Afyon'da Hemşeri Dernekleri,Yörük Türkmen Dernekleri, Ziraat Odaları ile bir araya geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun referanduma ilişkin konuşmasında şu ifadeler yer aldı: " Bu ülkenin bayraktan, vatandan, demokrasiden, Mustafa Kemal Atatürk'ten yana olan bütün vatandaşlarımı hayır oyu vermeye davet ediyorum. Kimsenin kimliğiyle, yaşam tarzıyla, inancıyla ilgilenmiyoruz. Her insana saygı duyuyoruz. 80 milyon bir arada, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Demokrasi demek hesap vermek demektir. Öyle yetkiler veriyoruz ki, her türlü yetki var ama kimse hesap soramayacak. Hayırımız hayırlı olsun. Sevgili anneler evet demenin vebali çok ağırdır. Bu ülkenin toprağında, ikliminde yaşıyorsak suyunu içiyorsak bu ülkenin geleceğini düşünmek zorundayız. Bu ülkede demokrasiyi savunmak zorundayız. Öyle yetkiler veriyoruz ki kendilerine yakınlarına akrabalarına her türlü yetkiyi veriyoruz. Kaç tane başkan yardımcısı olacak belli değil, kaç bakan olacak belli değil, niye başbakanlığı kaldırıyorlar belli değil, niye 600 milletvekili belli değil. İlla yetki, İlla yetki, illa yetki istiyorlar. Biz de diyoruz ki yetki millete aittir 1 kişiye verilemez."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Yetki Millete Aittir 1 Kişiye Verilemez (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement