Kilimli Belediyesi, Protokol ve Halkı İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Kilimli Belediyesi, Protokol ve Halkı İftarda Buluşturdu

Kilimli Belediyesi, Protokol ve Halkı İftarda Buluşturdu

Kilimli Belediyesinin her sene düzenlediği geleneksel iftarında protokol ile halk bir araya geldi.

05.08.2012 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilimli Belediyesinin her sene düzenlediği geleneksel iftarında protokol ile halk bir araya geldi.

Kilimli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı belde halkını bir araya getirirken, iftar yemeğine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. İftar yemeğine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan, Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, AK Parti Kilimli Belde Teşkilatı Başkanı Cavit Taşçı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, katılımlarından dolayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'a AK Parti İl ve İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyelerine, basın mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Özdemir, her yıl geleneksel hale getirilen iftar yemeklerine katılımın gün geçtikçe attığını söyleyerek, Ramazan etkinlikleri kapsamında başlatılan 9 mahallede ki camilerde kılınan teravih namazından sonra vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerdeki sıkıntıları ve talepleri dinlediklerini ve yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, emeği geçen tüm herkese ve çalışanlarına teşekkür etti.

Basın mensuplarına etkinliği değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "İl Başkanımız, merkez ilçe başkanımızla Zonguldak'tan beraber geldik. Her sene olduğu gibi Kilimlimizin iftarında vatandaşlarımızla bir aradayız. Kilimli Belediye Başkanımız, kadın kolları, gençlik kolları, tüm yönetici arkadaşlarımız bu iftarı geleneksel hale getirdiler. Burada vatandaşlarımızı görüyorsunuz, kadını, erkeği, çoluk çocuk hep birlikte huzur içerisinde iftar yapıyoruz. Zonguldak'tan, Kilimli'den, teşkilattan kardeşlerimiz var. Ramazan ayı on bir ayın sultanıdır. Bu ayda her akşam değişik belde ve köylerde vatandaşlarımızla beraber oluyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan ayrılma olan bu ayda Allah vatandaşlarımızın yapmış olduğu duaları kabul etsin, tuttukları oruçları kabul etsin. Biz de teşkilatlarımızla beraber her akşam bir yerdeyiz. Hem vatandaşlarımızın sorunlarına çare arıyoruz, istişare yapıyoruz, hem de onların özel günlerinde yanlarında oluyoruz, onların mutluluğunu paylaşıyoruz. Seçimden önce söylediğimiz gibi sadece seçimden seçime değil biz vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacağız ve Zonguldak'taki yapmış olduğunuz çalışmaları, yapacak olduğumuz çalışmaları anlatıyoruz. Ramazan ayının başta teşkilatlarımıza, sonra bütün Zonguldaklı hemşerilerimize, tüm vatandaşlarımıza huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Bu Ramazan ayının birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza vesile olmasını niyaz ediyoruz.

İşte Suriye'deki durumu görüyorsunuz. Terör belasıyla karşı karşıyayız. Bugün de şehitlerimiz var ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ramazan ayının Dünya'daki barışa, İslam Alemi'nde ki huzura, barışa ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. ve akan kanın durmasına vesile olmasını diliyorum. Suriye'de durum canımızı sıkmaktadır, üzülüyoruz. İnşallah bu son bulacaktır. Orada ki katliam da son bulacaktır. İnşallah terör belasının üstesinden de hükümetimiz gelecektir. Şunu da ifade etmek istiyorum ki; Ramazan ayı vatandaşlarımızın aynı zamanda yardımlarını yoğun bir şekilde yaptıkları aydır. Fitre, Zekat ayı. Bu yardımların, bu ibadetlerinde Ramazan ayı sonrasında da yapılması uygundur, uygun olanıdır. Görevimiz sadece bir ay değil on iki ayda da tüm düşkünlerimize yardım etmektir. Burada hepimize başta siyasilere, yöneticilere, işadamlarına büyük görev düşmektedir. Bizler gerek kendi imkanlarımızla, gerekse teşkilatlarımızın imkanlarıyla gerekse de işadamlarımızın imkanlarını düşkünlere ulaştırmak zorundayız. Biz arkadaşlarımızla beraber gece sabaha kadar, ben dün sabah beşi yirmi geçe eve girdim, sabaha kadar vatandaşlarımızın evlerine gidiyoruz, düşkün vatandaşlarımıza yardım götürüyoruz. ve yardımları götürdüğümüz zaman vatandaşlarımız aldık. Vatandaşlarımız bizlere aldıkları yardımları söyleyerek teşekkür ediyorlar. Başta Başbakanımız ve hükümetimize çok teşekkür ediyorlar. Biz de onlara karınca kararınca yardımlar götürüyoruz, kumanya götürüyoruz. Ama her şeyden önce hatırlanmak ve onların hatırını sorulması onları ziyadesiyle mutlu etmektedir. Bu bakımdan bu Ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesi dileğiyle bütün vatandaşlarımızın ve hemşerilerimizin hem Ramazan ayını hem de şimdiden bayramını tebrik ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilimli Belediyesi, Protokol ve Halkı İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement