Kilimli'de Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kilimli'de Anneler Günü Etkinliği

Kilimli\'de Anneler Günü Etkinliği

Kilimli Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez ortaklaşa düzenlediği Ana Durak Projesi kapsamında Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

10.05.2013 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilimli Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez ortaklaşa düzenlediği Ana Durak Projesi kapsamında Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Belediye Radartepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, belediye Başkan Yardımcısı Necati Aksoy ve belediye meclis üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ve Müdür yardımcıları, Satılmış Tunçkaya, Zülfikar Uçar, AK Parti Kilimli İlçe Başkan Yardımcısı Vasfi Durdu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın kolları üyeleri, Sosyal Proje ve Etüt İl Müdürü Hayri Bulazar, İş-Kur İl Müdürü Gönül Demirsu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aslıhan Külekçi Uğur, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği anneler günü etkinliği ilk olarak Belediye Başkanı Seçkin Özdemir'in açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Özdemir konuşmasında annelerin baş tacı olduklarını belirterek Anneler Günü'nü kutladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'te "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisi şerifini hatırlatarak, annelere gereken kıymetin verilmesi gerektiğini ifade etti.

Ardından sırasıyla ilk olarak en yaşlı anneler kategorisinde, Lütfiye Yılmaz, Cemile Lermi, Emine Karabacak, Nazmiye Şekerci ve Şerife Kılıçarslan ile en fedakar anne seçilen; Emine Sarıcıoğlu, Ayşe Aşkar, Nurcan Aşkar, Fikriye Keserci, Nazmiye Gök ve Şenay Gümüştaş'a, belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, İl Milli Eğitim müdürü Turgut Özbek ve diğer protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.

Duygusal anların yaşandığı törende, plaket alan anneler, Başkan Özdemir'e teşekkür ettiler. Ayrıca etkinliğe katılan diğer bayanlarda Başkan Özdemir'e teşekkür ettiler. Etkinlikte üniversite öğrencileri tarafından katılımcı bayanlara canlı müzik konseri sunuldu, yemekler ikram edildi.

Açık havada gerçekleştirilen etkinliğe katılım yoğun olurken, anneler kendileri için düzenlenen etkinlikte nezih bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

Plaket alan 11 annenin isimleri 1 yıl boyunca Kilimli genelinde bulunan 11 otobüs durağına verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilimli'de Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement