Kilimli'de Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Kilimli'de Bayramlaşma

Kilimli\'de Bayramlaşma

Kilimli Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

08.08.2013 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilimli Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Kilimli Paflagon Sosyal Tesisler'de gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar'ın yanı sıra AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk konuşmayı yapan Cavit Taşçı; "Bu¬gün Ramazan Bayramı'nın birinci günü. Ramazan münasebetiyle, iftarlarımızı, programlarımızı dolu dolu yaşadık. Ramazan'ı bu gün uğurlamış oluyoruz. Bayramın birinci günü. Kilimli'deki hemşerilerimiz, teşkilatımızın önemli mensupları ile beraber bayramı kutlamış oluyoruz. Bayramın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ise "Bu gün Bayramın 1. günü. Bu gün güzel bir gün. Her bayramda bizlerlesiniz, Kilimli ilçe olduktan sonra bu işin mimarları vekillerimiz buradalar. Bu ziyaret sıradan bir ziyaret değildir. Kilimli'nin resmi ilçe olduktan sonra burada ziyaret yapılması bizleri onurlandırdı. Zaten her bayramda, iftar programlarımızda, çalışmalarımızda her zaman bizimle birlikte oldular. Bu program vesilesiyle buraya gelen ve gelemeyen insanlarımızın bayramını kutluyorum" diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar da şunları kaydetti:

"Öncelikle mübarek Ramazan Bayramı hayırlı ve uğurlu olsun. Allah nice bayramlara ve Ramazan aylarına ulaşmamızı nasip etsin. İl teşkilatı olarak bu gün Kilimli'yi resmi bayramlaşma programı içerisine aldık. Bundan büyük mutluluk ve gurur duyduk. Kilimli'nin ilçe olmasına yakışır faaliyetleri yaparak, herkesin bu taşın altına elini koyarak Kilimli'yi daha güçlü ilçelerin arasına taşıyacağını umut ediyorum."

"ÇOK ÖNEMLİ ŞAHSİYETLER YETİŞTİ"

Kilimli'nin Batı Karadeniz'de bilinen ve önemli bir yer olduğunu belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise şöyle dedi:

"Kilimli ilçe olmadan da bölgede, batı Karadeniz'de bilinen bir yer. Kilimli'den çok önemli şahsiyetler yetişti. Siyasetçiler, futbolcular, iş adamları. Kilimli Zonguldak'a çok şeyler kattı. Kilimli ve Kozlu'nun ilçe olmasının sevincini yaşıyoruz. Yeni atanan kaymakamlarımızla görüştük. Ağustos ayı itibariyle görevlerine başlayacaklar. Kilimli ve Kozlu'nun ilçe olmasıyla birlikte ilçe sayısı sekize çıktı. Burası Açıkhava şantiyesine dönecek. Kilimli'den gelen arkadaşlarımız yol dediler. Bakanımız da ilk programını Zonguldak'a yaptı. Geldi, yıllardan beri konuşulan Filyos, alt yapı, üst yapı, tüneller ile birlikte çalışmalar sürüyor. Bütün kamu kurumlarının binaları, fiziki şartları yenilenmiş ve iyileştirilmiştir. Ramazan ayında bütün Zonguldak'ı dolaştık. 1 Ekim 2013 tarihine kadar buradayız. Bayramdan sonra yerel seçimlerin startını vereceğiz. Birlikte beraber burada bütün Zonguldak'ımızın belediyelerine talibiz. Zaferle bu yarışı kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Ramazan Ayı'nda vatandaşlarımız ile beraber olduk. Bu gün bayram tadında çok şükür bir bayram geçiriyoruz. İstikrarlı bir hükümetin olması bunun en büyük payıdır. Şu Ramazan'da hep birlikte o bölgelerde akan kanın durmasına vesile olan dualar edelim. Biz teşkilatlarımızla beraber, hazırız ve çalışıyoruz. Allah'ın izniyle önümüzdeki seçimde de vatandaşlarımız AK Parti'yi tercih edecektir."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ise "Belki de bu bayramın en önemli noktası, buranın ilçe olmasıdır. Bundan sonra Kilimli'den ilçe olarak bahsedeceğiz. Belediye başkanımıza ve sizlere çok iş düşüyor. Belki önümüzdeki 20-30 içinde Kilimli'yi, eğer düzgün bir planlama yaparsanız tanıyamayacaksınız. Mithatpaşa Tünelleri ve Filyos Projesi çalışmaları sürüyor. Yollar yapıldığı zaman, orta nokta olan Kilimli'de yerleşim ihtiyacı duyulacaktır. Bu da en çok belediyeden geçiyor. Burada Zonguldak'ta yapılan hatalar yapılmasın, ileriye dönük planlar yapılsın. Şehirleşme ve mantalite olarak çalışmalar ve planları yapılsın" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilimli'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement