Kilimli - Evinde Çıkan Yangında Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kilimli - Evinde Çıkan Yangında Yaralandı

Kilimli - Evinde Çıkan Yangında Yaralandı

Evinde çıkan yangında yaralandı ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'nde 45 yaşındaki Durdu Köroğlu, iki katlı evinde uyuduğu sırada çıkan yangında yaralandı.

23.04.2015 02:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde çıkan yangında yaralandı

ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'nde 45 yaşındaki Durdu Köroğlu, iki katlı evinde uyuduğu sırada çıkan yangında yaralandı. Vücudunda ikinci derece yanık oluşan Köroğlu, İstanbul'a sevk edildi.

Yangın, Karadon Mahallesi Mutlu Sokak'ta saat 21.00 sıralarında Durdu Köroğlu'na ait evde, henüz belirlenemeyen nedenle başladı. Köroğlu'nun evde uyuduğu sırada çıkan yangına, Kilimli Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekibi ve komşularının yardımıyla evden çıkarılan ve vücudunda ağır yanıklar bulunan Durdu Köroğlu, ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Doktorlar, vücudunun yüzde 60'ında ikinci derece yanık tespit edilmesi ve hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Köroğlu'nun yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi. Durdu Köroğlu, ambulansla İstanbul Dr. Lutfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yangında dumandan etkilenen bir kişi de Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, yangınla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilimli - Evinde Çıkan Yangında Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement