Kilis -Arınç: İnsanların Özel Hayatına Girmek Adiliktir, Alçaklıktır, Ahlaksızlıktır - Son Dakika
Güncel

Kilis -Arınç: İnsanların Özel Hayatına Girmek Adiliktir, Alçaklıktır, Ahlaksızlıktır

Kilis -Arınç: İnsanların Özel Hayatına Girmek Adiliktir, Alçaklıktır, Ahlaksızlıktır

Arınç: İnsanların özel hayatına girmek adiliktir, alçaklıktır, ahlaksızlıktır (ek) MUHALEFET PARTİLERİNİ ELEŞTİRDİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, valilik ve belediye ziyaretinin ardından Ak Parti tarafından Nejat Uygur Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen açık hava toplantısında kalabalığa seslendi.

15.05.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arınç: İnsanların özel hayatına girmek adiliktir, alçaklıktır, ahlaksızlıktır (ek)

MUHALEFET PARTİLERİNİ ELEŞTİRDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, valilik ve belediye ziyaretinin ardından Ak Parti tarafından Nejat Uygur Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen açık hava toplantısında kalabalığa seslendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Arınç, "Bana 4 yıl verin diyor. Hadi oradan sana 4 dakika bile verilmez. SSK Genel Müdürü olduğu dönemde SKK'yı batırmadın mı? DSP'ye gittin rahmetli Ecevit seni kapıdan kovmadı mı? CHP'ye geldi. CHP'de de kasetle gelince her fırsatta ben aday olmayacağım diyor. Bir bakıyorsunuz, sabah kalkmış Genel Başkan olmuş. Şimdiye kadar beş seçime girdi boyunun ölçüsünü aldı" dedi.

Arınç, konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirirken ise şunları söyledi: "Senin Başbakan Yardımcısı olduğun dönemde, 1999-2002 yıllarında ülkeyi kaosa sokmadınız mı? 22 bankayı batırarak 40 katrilyon borcu bu millete yüklemediniz mi? Gecelik repo faizleri, bir gece 7 bin 500'leri bulmadı mı? Senin karnen sıfır üstüne sıfır dolu. Yüzde 15 ile 17 arasında oy alırız diyorsunuz. Bu oyla tek başına iktidar olunmaz. O zaman niye Ak Parti gitsin diyorsunuz."

Bülent Arınç, HDP'yi ise, "Siz yüzde 10 barajını geçmeyi hesaplıyorsunuz, buna rağmen Ak Parti gitsin diyorsunuz. Yüzde 10 ile iktidar olunmayacağını bilmiyor musunuz? Niye gidelim, biz gidelim de sizler ülkeyi kaosa mı sokacaksınız? Üç partinin yapacağı ney CHP, MHP ve HDP üçlü koalisyon kurmak. Bu da azim Allah ülkeyi kaosa sokar. Onun içindir Ak Parti'yle yola devam etmek gerekmektedir. Türkiye'nin büyümesi ve 2023 hedefleri için Ak Parti'nin tek başına iktidara devam etmesi gerekmektedir" diye eleştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis -Arınç: İnsanların Özel Hayatına Girmek Adiliktir, Alçaklıktır, Ahlaksızlıktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement