Kilis'e 5 Adet Konteyner - Son Dakika
Yerel

Kilis'e 5 Adet Konteyner

Kilis\'e 5 Adet Konteyner

İl Özel İdaresi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından "Temiz bir Türkiye için" projesi kapsamında 5 adet araç ve konteyner temin edileceği bildirildi.

08.04.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından "Temiz bir Türkiye için" projesi kapsamında 5 adet araç ve konteyner temin edileceği bildirildi.

"Temiz bir Türkiye için" projesi Kilis'te 201 yerleşim ünitesinde (İlin tamamı) yapılması düşünülen çöp toplama hizmetinin ne şekilde yürütüleceği, planlama, toplama alanları, güzergahlar, hangi aralıklarla ne şekilde toplanacağı hususlarıyla ilgili İl Genel Meclisinin çalışmasının son gününde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve teknik ekip meclise ayrıntılı bir çalışma raporu sundu.

Genel Sekreter Mustafa Bolat tarafından yapılan sunum sonunda meclis üyelerinin görüş ve önerilerinin yanında olabilecek aksaklıklara müdahale yolları çalışmanın herhangi bir sıkıntıya yol açmadan çevre kirliliği, kaynakların korunması, çevre ve mal sağlığında oluşabilecek riskler hususundaki sunum Meclis Üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Önümüzdeki günlerde Kaymakamlar ve Muhtarlarla da toplantı yapacaklarını belirten Genel Sekreter Bolat, "İlimiz için en doğru olanı istişareler sonucu yapmaya çalışacağız" dedi.

İl Genel Meclis Başkan Mehmet Metin Karakuş ve üyeleri de bu konudaki görüş ve önerilerini anlatırken Kilis'in tamamında başlatılan hizmet için teşekkürlerini ifade ettiler. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis'e 5 Adet Konteyner - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement