Kilis - Fırat Kalkanı Harekatı 32'nci Gününde - Son Dakika
Güncel

Kilis - Fırat Kalkanı Harekatı 32'nci Gününde

Kilis - Fırat Kalkanı Harekatı 32\'nci Gününde

Fırat Kalkanı harekatı 32'nci günündeTÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır hattının güvenli hale getirilmesi amacıyla başlatılan Fırat Kalkanı harekatının 32'nci gününde de Kilis'in karşısındaki Suriye'de IŞİD denetimindeki bölgeler karadan ve havadan hedef alındı.

24.09.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırat Kalkanı harekatı 32'nci gününde

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır hattının güvenli hale getirilmesi amacıyla başlatılan Fırat Kalkanı harekatının 32'nci gününde de Kilis'in karşısındaki Suriye'de IŞİD denetimindeki bölgeler karadan ve havadan hedef alındı.

TSK'nın geçen 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı harekatı ile desteklenen Özgür Suriye Ordusu güçleri, IŞİD denetimindeki El Bab bölgesine ilerlemeye çalışıyor. El Bab bölgesini ele geçirmek isteyen ÖSO güçlerinin ilerleyişi sırasında, güzergah üzerindeki IŞİD denetiminde olan noktalar, sınır hattında konuşlu obüsler ve çok namlulu roketatarlar ile koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından ateş altına alındı.

Top, roketatar ve savaş uçaklarıyla vurulan Suriye'nin Azez ilçesine bağlı IŞİD denetimindeki Baragidah, Keferganni, Dabık ve Savran bölgesinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis - Fırat Kalkanı Harekatı 32'nci Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement