Kilis Güne Gergin Uyandı, Halk Endişe İçinde (4) - Son Dakika
Güncel

Kilis Güne Gergin Uyandı, Halk Endişe İçinde (4)

Kilis Güne Gergin Uyandı, Halk Endişe İçinde (4)

Chp'li ERTEM'DEN HÜKÜMETE TEPKİCHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, partisinin Kilis il merkezinde düzenlediği basın toplantısında, bu kentin roketlerin hedefi olmasının yüreklerini sızlattığını söyledi.

25.04.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp'li ERTEM'DEN HÜKÜMETE TEPKİ

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, partisinin Kilis il merkezinde düzenlediği basın toplantısında, bu kentin roketlerin hedefi olmasının yüreklerini sızlattığını söyledi. Her an her yere roket düşebileceğini belirten Ertem şöyle dedi:

"Yıllardır roketlerin geldiği bu yeri kim büyüttü, besledi? Kim büyüttü besledi bu IŞİD'i? Bunlara her türlü destek verildi, askeri eğitim verildi, silah ve mühimmat yardım yapıldı. Reyhanlı'nın Bükülmez Köyü'nden yüzlerce TIR silah yardımı yaptılar IŞİD'e. Kendileri büyüttüler, kendileri beslediler, 'yaramaz çocuklarımız' dediler ondan sonra. Bir terör örgütüdür dahi diyemedi Cumhurbaşkanı. Ne oldu gönderdiğimiz silahlar şu anda bizlere döndü. Yazık yüreğimiz sızlıyor. Kilis'te vatandaşlarımızın bu duruma düşmesi yüreğimizi sızlatıyor."

BİR ÇOK İŞYERİ KAPALI

Suriye'den atılan roketatar mermilerinin hedefi olan Kilis'te halk diken üstünde. Yine mermi düşebileceği korkusuyla bir çok kişinin sokağa çıkmadığı kentte, bir çok esnaf da işyerini açmadı.

Kepenk kapatan esnaf, soruna bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis Güne Gergin Uyandı, Halk Endişe İçinde (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement