Kilis Polisten Kaçarken Kaza Yaptı, Plakası Düşünce Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kilis Polisten Kaçarken Kaza Yaptı, Plakası Düşünce Yakalandı

Kilis Polisten Kaçarken Kaza Yaptı, Plakası Düşünce Yakalandı

Polisten kaçarken kaza yaptı, plakası düşünce yakalandıGAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, polisin şüphelenince durdurmak istediği otomobil sürücüsü kaçtı ve yolda bir başka araca çarptı.

12.04.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisten kaçarken kaza yaptı, plakası düşünce yakalandı

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, polisin şüphelenince durdurmak istediği otomobil sürücüsü kaçtı ve yolda bir başka araca çarptı. Kazada plakasını düşüren otomobil sürücüsü, kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

İslahiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğle saatlerinde Çamlıca Mahallesi'nde durumundan şüphelendiği otomobili durdurmak istedi. Ancak, polisleri fark eden sürücü, bir anda kaçmaya başladı. Plakası alınamayan otomobilin peşine düşen polisler, bir süre sonra kaçış güzergahında kaza yapmış olan bir hafif ticari araca rastladı. Sürücüsü bir otomobil sürücüsünün kendisine çarparak kaçtığını ve plakasının da olay yerine düştüğünü söyledi. Polis yaptığı incelemede plakanın takip ettikleri otomobilden düştüğünü belirledi. Yapılan araştırma sonrası bulunan 27 AP 385 plakalı otomobilin sahibinin Remzi D. olduğu belirlendi. Polis adresi de saptanan Remzi D.'yi ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Hanağzı Mahallesi'ndeki evinde yakaladı. Kaza yaptığı hasarlı otomobili de park halinde bulunan Remzi D.'nin neden kaçtığına ilişkin sorgulanmasına başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis Polisten Kaçarken Kaza Yaptı, Plakası Düşünce Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement