Kilisli Erkekler 'Gider Bir Suriyeli İle Evlenirim' Diye Tehdit Ediyormuş - Son Dakika
Güncel

Kilisli Erkekler 'Gider Bir Suriyeli İle Evlenirim' Diye Tehdit Ediyormuş

Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu'nun raporunda, Kilis'te Aile içi kavgalarda erkeklerin "Gider bir Suriyeli ile evlenirim" tehdidini sarf ettiği bilgisine yer verildi.

20.05.2016 08:20  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile kurumunun güçlendirilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu, Kilis'te yaptığı incelemeleri içeren raporunu TBMM Başkanlığı'na sundu.

BOŞANMA DAVASI SAYISI YÜKSELDİ

Raporda, Kilis'te açılan boşanma davası sayısının yükseldiğine dikkat çekildi. "Kilis'te, Suriyelilerin gelmesi ile yabancı evliliklerin arttığı sonucuna varılabilmektedir" denilen raporda, şunlar kaydedildi:

"Kilis'te, çok evlilik konusunda Suriyeliler geldikten sonra da fark edilir bir değişiklik yaşanmadığı bilgisi edinilmiştir. Bununla birlikte Suriye'den göç edenlerle yapılan evliliklerin yaygın olduğu söylentisine halk arasında sık rastlandığı öğrenilmiştir.

"GİDER BİR SURİYELİ İLE EVLENİRİM" TEHDİDİ

Bunun yanı sıra aile içi kavgalarda erkeklerin 'Gider bir Suriyeli ile evlenirim' tehdidini sarf ettiği bilgisi aktarılmıştır. Hatta Suriyeli bir kadın ile evlenmek için eşi tarafından terk edilen F.Y., 'Kocamın zaten ahlakı bu... Suriyeli olmasa başkası olacaktı. O gelen gariban kadınların günahı ne?' demiştir.

F. Y., bir STK üzerinden Suriye'den gelen kadınlara meslek edindirme kursları, barınma yardımları vb. çalışmalar yapmaktadır." (Kaynak: Habertürk)

Kilisli Erkekler \'Gider Bir Suriyeli İle Evlenirim\' Diye Tehdit Ediyormuş

Son Dakika Güncel Kilisli Erkekler 'Gider Bir Suriyeli İle Evlenirim' Diye Tehdit Ediyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kendi düşen ağlamaz: Kadın haklarını savunanlara düşman kesilen bacılar, herşeye müstahaksınız beter olun. 10 2 Yanıtla
  • 111: 40 ından sonra azanları teneşir paklasın inşallah kadın veya erkek kim olursa olsun 5 0 Yanıtla

Advertisement