Kilis'te Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Kilis'te Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı

Kilis\'te Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası programı Kilis’te başladı.

13.10.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası programı Kilis'te başladı.

Her yaştan insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktiviteleri yaygınlaştırmak ve yeni bireylerin spora kazandırılmasını sağlamak için gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, yüzme müsabakaları ile start aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri ilimizde 1 6 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek".dedi

Amatör Spor Haftası programı etkinlikleri kapsamında yüzme müsabakasına İl Müdürü Remzi Arkaltı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mahmut Özkan,Kilis Belediye Spor Başkan Yardımcısı Teyfuk Ercan, İŞKUR Müdürü Mehmet Emin Yücekaya, Mehmet Uluğcan Ortaokulu Müdürü Cumali Çelik,Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Yavuz Yedilioğlu ve velilerin katıldığı programla başladı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis'te Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement