Kilis'te Gaziler Günü Törenle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Kilis'te Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Kilis\'te Gaziler Günü Törenle Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı Atatürk Anıtı'nın bulunduğu alanda yapılan kutlamalara Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, AK Parti Milletvekili Reşit Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Yavuzlu, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Şehit ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar ile vatandaşlar katıldı.

19.09.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Eylül Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı

Atatürk Anıtı'nın bulunduğu alanda yapılan kutlamalara Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, AK Parti Milletvekili Reşit Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Yavuzlu, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Şehit ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gazi Yarbay Hüseyin Kılbaş yaptığı konuşmada, gazilerin ülkenin birlik ve bütünlüğü için çabaladığını ifade etti ve her zaman vatan için canlarını vermeye hazır olduklarını söyledi. - Kilis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis'te Gaziler Günü Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement