Kilis'te Kaybolduğu Bildirilen Askerin Ailesi - Son Dakika
Güncel

Kilis'te Kaybolduğu Bildirilen Askerin Ailesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayıp er Sefer Taş'ın evinden genel görünüm- Evde toplanan kadınların ağıt yakması- Er Sefer Taş'ın fotoğrafı- Baba Aydın Taş'ın oğlunun fotoğrafını elinde tutması- Baba Aydın Taş'ın konuşması- Anne Senem Taş'ın oğlunun fotoğrafını elinde tutması- Ev yakınlarına kurulan çadır Kilis'te kaybolduğu bildirilen asker- Türkiye'ye geçmeye çalışan kaçakçı grubunun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu yaşanan çatışmanın ardından kaybolduğu bildirilen piyade er Sefer Taş'ın Iğdır'daki köyünde, gelecek iyi bir haber bekleniyor- Baba Taş: - "Devletin bütün yetkililerinden oğlumun sağ salim bulunmasını istiyorum" Kilis'te, 1 Eylül'de Suriye tarafından Türkiye'ye geçmeye çalışan kaçakçı grubunun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu meydana gelen çatışmanın ardından kayıp olduğu bildirilen piyade er Sefer Taş'ın Iğdır'daki ailesi, oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.

03.09.2015 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayıp er Sefer Taş'ın evinden genel görünüm- Evde toplanan kadınların ağıt yakması- Er Sefer Taş'ın fotoğrafı- Baba Aydın Taş'ın oğlunun fotoğrafını elinde tutması- Baba Aydın Taş'ın konuşması- Anne Senem Taş'ın oğlunun fotoğrafını elinde tutması- Ev yakınlarına kurulan çadır Kilis'te kaybolduğu bildirilen asker- Türkiye'ye geçmeye çalışan kaçakçı grubunun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu yaşanan çatışmanın ardından kaybolduğu bildirilen piyade er Sefer Taş'ın Iğdır'daki köyünde, gelecek iyi bir haber bekleniyor- Baba Taş: - "Devletin bütün yetkililerinden oğlumun sağ salim bulunmasını istiyorum" Kilis'te, 1 Eylül'de Suriye tarafından Türkiye'ye geçmeye çalışan kaçakçı grubunun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu meydana gelen çatışmanın ardından kayıp olduğu bildirilen piyade er Sefer Taş'ın Iğdır'daki ailesi, oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Aşağı Aratan köyünde yaşayan Taş ailesi, Kilis'te kaybolan en büyük çocukları Sefer Taş'ın kaçırıldıktan sonra DAEŞ'in kontrolü altında bulunan bölgeye götürüldüğü yönündeki duyumlar nedeniyle hayatından endişe duyuyor. Köydeki evlerinde akrabalarıyla oğullarından iyi bir haber bekleyen baba Aydın Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Oğlumun Suriye sınırında kaçakçılarla çatışırken yaralandığı haberini aldık. 3 gündür oğlum kayıp, devletin bütün yetkililerinden oğlumun sağ salim bulunmasını istiyorum. Oğlumdan hiçbir haber yok, bölük komutanıyla görüştüm, herhangi bir bilgi alamadım."- "Bir hafta sonra izine gelecekti"Oğullarının evini çok özlediğini ve izne gelmek için gün saydığını da belirten Taş, "En son 4 gün önce telefonla görüştük. Ayın 10'unda izine geleceğini söyledi ama o günden beri haber alamadık. Tek dileğimiz çocuğumuzun sağ salim bulunması, başka bir dileğimiz yok" diye konuştu.Taş ailesine geçmiş olsun ziyaretine gelenler için evlerinin yakınına çadır kuruldu. Taş'ın yakınları kurulan çadırda Sefer Taş'tan gelecek müjdeli haberi bekliyor.Kilis'in Suriye sınırından Türkiye'ye geçmeye çalışan kaçakçı grubu güvenlik güçlerine ateş açmış, kaçakçılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, piyade er Yusuf Beylem şehit olmuş, bir askerin de kaybolduğu bildirilmişti.

Kilis\'te Kaybolduğu Bildirilen Askerin Ailesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kilis'te Kaybolduğu Bildirilen Askerin Ailesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı
    14:06 Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı

    Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmemesi sonrası bağımsız aday olarak katılma kararı alması ve CHP'nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu'nun açıklamaları tartışma yarattı.

  • Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi
    14:05 Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi

    Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan'ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın stratejik konumu, büyük pazarlara erişim kolaylığı, yatırım teşvikleri, doğal rezervleri ve Astana Uluslararası Finans Merkezi hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşme sonunda Başkonsolos Kanafeyev, MÜSİAD Antalya yönetimini Kazakistan'a davet etti.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi
    14:04 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, emeklilere yönelik açıklamalarda bulunarak, Pamukkale Belediyesi'nin emeklilere sosyal ve ekonomik destekler sağlayacağını belirtti.

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.


Advertisement