Kim Kardashian'ın +18 Kasedinin Sanal Gerçeklik Versiyonu Üretildi - Son Dakika
Dünya

Kim Kardashian'ın +18 Kasedinin Sanal Gerçeklik Versiyonu Üretildi

+18 film stüdyosu, Kim Kardashian'ın yıllar önce internete sızdırılmış cinsel ilişki görüntülerinin sanal gerçeklik versiyonunu üretti.

26.10.2016 10:53  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vivid Entertainment adlı eğlence şirketi seyircilerin sanal gerçeklik başlığı kullanarak cinsel ilişki fantezilerine katılmasına yeni bir boyut getirdi. +18 film seyircileri oturdukları yerden Kim Kardashian'ın kötü şöhretli cinsel ilişki görüntülerinin sanal gerçeklikle kurgulanmış versiyonunu izleyebilecekler.

SANAL GERÇEKLİK BAŞLIĞI

Gerçek Kim Kardashian'ın görüntülerini izledikten sonra, ünlü yıldıza benzeyen bir kadın görüntüye girerek sanal gerçeklik başlığı giyen izleyicilere hünerlerini sergileyecek. Kim Kardashian benzerinin: "Selam, odanı beğendim. Beni görmek için videoyu satın aldığını biliyorum. Neden burada oynamıyoruz ki?" sözlerini sarf ettiği kaydedildi. Videoda ayrıca Kim Kardashian benzerinin çeşitli cinsel fantezi oyuncaklarıyla oynadığı bilgisi de verildi.

KIM KARDASHIAN'DAN AÇIKLAMA YOK

Kim Kardashian'ın bu videonun yayınlanmasını onaylayıp onaylamadığı henüz netlik kazanmadı. Vivid Entertainment, 2007'de ortaya çıkan Kim Kardashian'ın Ray J. ile yaşadığı cinsel ilişki görüntülerini üçüncü bir kişiden 1 milyon dolara satın almıştı. Kardashian bu görüntüleri yayınlayan şirketi dava etmiş, sonuçta taraflar anlaşma yoluna giderek ünlü yıldız beş milyon dolar para almıştı. Son olarak ortaya çıkan bu görüntülerin anlaşmaya dahil olup olmadığı henüz belli değil.


Kim Kardashian\'ın +18 Kasedinin Sanal Gerçeklik Versiyonu Üretildi

Son Dakika Dünya Kim Kardashian'ın +18 Kasedinin Sanal Gerçeklik Versiyonu Üretildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement