Kim Kardashian Reklam Filminde Kendisiyle Dalga Geçti - Son Dakika
Magazin

Kim Kardashian Reklam Filminde Kendisiyle Dalga Geçti

Dünyaca ünlü magazin yıldızı, Süper Bowl'da yayınlanacak 30 saniye süren ve 4.5 milyon dolara mal olan reklam filminde kendisiyle dalga geçti.

29.01.2015 12:04  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Şubat Pazar gecesi gerçekleşecek olan Amerikan Futbol Ligi'nin final gecesi Süper Bowl öncesi, yayınlanacak reklamlar artık belli oldu. Bunlardan biri de Kim Kardashian'lı T-Mobile reklamı...

DÜNYANIN EN PAHALI REKLAMLARI YAYINLANACAK

200 milyon kişinin aynı anda izlediği bu süper TV şovu, devre arasında yayınlanan dünyanın en pahalı ve en çok izlenen reklamlarıyla çok konuşuluyor.

Amerika'nın en büyük GSM operatörlerinden T-Mobile da, diğer taşıyıcılara üye olan kişilere tarifelerinde kullanmadıkları hakların ne olduğunu Kim Kardashian'ı ve onun sosyal dünyadaki popülaritesini kullanarak anlatan bir reklam filmi hazırladı.

REKLAMI EĞLENCELİ BULDU

Bir yıla kadar hiç kullanılmayan internet verilerinin yine de T-Mobile'ın yeni hizmeti Stash sayesinde saklanabileceğini söyleyen Kim Kardashian bunu kendinden örneklerle açıklıyor.

'Sonuçta verilerinizi saklamak için belli bir ücret ödüyorsunuz. Bunu neden benim makyajımı, tenis vuruşlarımı, giyimimi, tatillerimi ve giyimimi görmek için kullanmayasınız ki" diyen Kardashian, reklamın 'dalga geçişini' eğlenceli bulduğunu anlatıyor daha sonra.

Kim Kardashian Reklam Filminde Kendisiyle Dalga Geçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kim Kardashian Reklam Filminde Kendisiyle Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ......: Ne vurulur bu ermeniye 8 12 Yanıtla
  • Anesq: E burda kendisiyle dalga gecmemis ki resmen onu takip eden hayranlariyla dalga gecmis. Zaten bunu takip edende kabahat. 16 0 Yanıtla
  • Aybars..: Mademki ermeni.,istemeden vermeli... 5 6 Yanıtla
  • : Balık gibi kadın maşallah bayanım yani böyle tip severim işte ufak tefek cılız sevmem üst yok alt yok ta sevmem Fıstık yani bu biraz zayıflasa aynı ben dicem ama ben kilo alsam daha iyi olur galiba aynı oluruz hemmmm 3 0 Yanıtla
  • MTN2015: Haberci de bizim dalga geciyo. Gecen gecene, anasini satimmmm 3 0 Yanıtla
  • : Kız Dediğin böyle olur abi yiiii tipe bak dedirttirmeyecek orantıda yerinde Fıstık ne diyelim 0 0 Yanıtla

Advertisement