Kimisi Ağladı, Kimisi Heyecanlandı - Son Dakika
Yerel

Kimisi Ağladı, Kimisi Heyecanlandı

Kimisi Ağladı, Kimisi Heyecanlandı

’14 Şubat Sevgililer Günü’ nedeniyle Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi tarafından 66 çiftin nikahı kıyıldı.

14.02.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'14 Şubat Sevgililer Günü' nedeniyle Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi tarafından 66 çiftin nikahı kıyıldı. Nikah kıymaya gelen çiftler renkli görüntüler oluştururken, kimisi duygulanarak ağladı kimisi ise, heyecanlandı.

'14 Şubat Sevgililer Günü' tüm Türkiye'de olduğu gibi Gaziantep'te de renkli görüntülere sahne oldu. 14 Şubat olması nedeniyle Şahinbey Belediyesi tarafından 66 çiftin nikahı kıyıldı. Sabahın erken saatlerinde Şahinbey Belediyesi nikah salonuna gelen çiftler, bu özel günde nikah kıyarak çifte sevinç yaşadılar. Şahinbey Belediyesi nikah kıyan çiftlere özel sürprizler hazırlarken, bu özel günde nikah kıyan gençlere günün anlam ve önemini taşıyan tişörtler giydirildi. Nikahı kıyılan gençlere Kur'an-ı Ker'im, aile ilmihali ve seccade gibi hediyeler verildi. Bu özel günde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'da çiftleri ve ailelerini yalnız bırakmayarak çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

'EN MUTLU GÜNÜMÜZ BUGÜN'

14 Şubat olması nedeniyle ilk defa nikah kıyan çiftler, en mutlu günlerinin bugün olduğunu ifade ederek, hayırlı günler ve mutlu zamanlar için nikahı bugüne aldıklarını söyledi. Çiftler, 14 Şubat'a denk gelmesinin kendilerini daha mutlu ettiklerini ifade etti. Çiftler, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na da teşekkür etti.

GENÇLERE ÖĞÜT

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, seven herkesi yürekten kutladığını ifade ederek, herkesin birbirini sevmesini özellikle istediğini dile getirdi. Hayatın sevmekle başladığını ve bu yüzden sevmenin çok önemli olduğunu söyleyen Tahmazoğlu, "Bugün Şahinbey Belediyesi'ne 66 tane çiftin evlilik müracaatı var. Hepsinin nikahlarını kıyacağız. Onların mutluluklarına bugün şahitlik yapacağız "dedi.

GELİNLER AĞLADI, DAMATLAR HEYECANLANDI

Nikah kıyan genç çiftlerden bazıları duygulanarak gözyaşlarına hakim olamazken ise, ilk defa evlenen damatların ise çok heyecanlanması olması dikkatlerden kaçmadı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kimisi Ağladı, Kimisi Heyecanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement