KİMMED'den Zirveden Öyküler! - Son Dakika
Güncel

KİMMED'den Zirveden Öyküler!

KİMMED " Zirveden Öyküler " projesi kapsamında İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç'ı Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluşturdu.

20.12.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul konferans salonunda gerçekleşen programda ilk önce KİMMED Başkanı Hasan Meral dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve daha sonra Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak öğrencilere kısa bir tanışma konuşması yapıp İmam Hatip okullarının öneminden bahsetti.

Kendisi de İmam Hatip Lisesi mezunu olan İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç, kendi eğitim hayatından başlayarak, gençlere başarılı olma yolunda tavsiyelerde bulundu.

Gençlere özellikle bol bol kitap okumaları ve kendilerine bir hedef koymalarını tavsiye ederken, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü olan Arif Sağlam'da kendisiyle İzmit İmam Hatip Lisesi dönem arkadaşı olduğunu belirtti.

Öğrencileri İzaydaş hakkında da bilgilendirdikten sonra, öğrencileri İzaydaş'a davet etti. KİMMED Başkanı Hasan Meral katılımlarından dolayı Sayın Muhammet Saraç'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KİMMED'den Zirveden Öyküler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement