Kimse Bizim Cici Annemiz Olamaz" - Son Dakika
Magazin

Kimse Bizim Cici Annemiz Olamaz"

Kimse Bizim Cici Annemiz Olamaz"

Rafet El Roman'ın Tuğba Altıntop'tan olan 2 kızı, babalarının genç nişanlısı Ceren Kalpakaslan için 'Kimse bizim cici annemiz olamaz, bu bilinsin' dedi.

13.01.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda evliliğe ilk adımlarını atan Rafet El Roman ve kendisinden 21 yaş küçük Ceren Kalpakaslan, şimdilerde çok dertli. Sorun ise 43 yaşındaki şarkıcının, eski eşi Tuğba Altıntop'tan olan 2 kızının Kalpakaslan'ı bir türlü kabullenmemesi. Yılbaşını babaları ve Ceren Kalpakaslan ile birlikte Kıbrıs'ta karşılayan Su Elnur (15) ve Şevval (13), önceki gün anneleriyle Zorlu Center'daydı.

KIBRIS'TA GERGİN TATİL

Kıbrıs'a giderken ve Yavru Vatan'da Kalpakaslan'a karşı soğuk tavırlar sergiledikleri konuşulan Su Elnur ve Şevval, konuyla ilgili ilk kez konuştu: "Kimse bizim cici annemiz olamaz. Bizim annemiz bir tane. Ceren Hanım'la da aramızda ne savaş ne barış var! Biz Kıbrıs'a sadece babamızı dinlemek için gittik. Kimsenin bizim cici annemiz olmasını da kabum etmeyiz, bunu herkes bilsin."

'BOŞUNA UMUTLANIYORSUN'

Bu arada Rafet El Roman'ın küçük kızı Su Elnur, daha önce de babasının Ceren Kalpakaslan'la nstagram'da paylaştığı fotoğrafının altına, "Boşuna umutlanıyorsun tatlı şey. Babama baskı yapmayı bırak, kabul edilmediğini biliyorsun" diye yazmıştı. Bu olayın ardından genç sevgilisiyle kızlarının arasını bulmaya çalışan Rafet El Roman, başarılı olamadı. Çift, şimdilerde kara kara 'soğuk savaşı' bitirmenin yolunu arıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kimse Bizim Cici Annemiz Olamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement