Kınıkspor Antalya Ormanspor'a Acımadı: 3-1 - Son Dakika
Yerel

Kınıkspor Antalya Ormanspor'a Acımadı: 3-1

Kınıkspor Antalya Ormanspor\'a Acımadı: 3-1

Antalya Süper Amatör Liginde oynanan 11. hafta müsabakalarında Kınıkspor, kendi sahasında Antalya Ormanspor'u 3-1 yendi.

22.12.2014 08:57  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Süper Amatör Ligi'nde (SAL) oynanan 11. hafta müsabakalarında Kınıkspor, kendi sahasında Antalya Ormanspor'u 3-1 yendi.

Antalya Süper Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kınıkspor, ligin 11. haftasında sahasında konuk ettiği Antalya Ormanspor'u 3-1 yendi.

Gökçen Öztürk, Çağdaş Çallıoğlu ve Fatih Çeltikçi hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Kınıkspor, maça hızlı başladı.

Maçın 11. dakikasında Kınıksporlu, Rıza'nın sol kanattan yaptığı ortaya Murat direğin dibinde plase vuruşla ağlara gönderdi.

İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip Antalya Orman Spor kontra ataklarla gol aradı.

Maçın 50. dakikasında Kınıkspor ceza sahası içinde oluşan karanbolde konuk ekip Sabri ile beraberlik golünü buldu.

Beraberliğin ardından rakip alanda baskısını arttıran Kınıkspor, 58. dakikada Şaban'ın penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Dakikalar 80. gösterdiğinde Kınıksporlu Rıza, yaklaşık 30 metreden sert ve düzgün vuruşu ile maçın skorunu belirledi 3-1.

Karşılaşmanın ardından gazetecilere konuşan Kınıkspor Teknik Direktörü Fatih Diker, "Play-Off yolunda önemli bir maç kazandık. Geri kalan 3 maçı da kazanıp Play-Off'a gitmeye inanıyoruz" dedi.

Galibiyet sonrası puanını 23 yapan Kınıkspor B grubunda ikinciliğini korurken, haftaya kendi sahasında lider Demre Belediyespor'u konuk edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kınıkspor Antalya Ormanspor'a Acımadı: 3-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement