Kipa'dan Ramazan'a Özel Dört Paket - Son Dakika
Güncel

Kipa'dan Ramazan'a Özel Dört Paket

Kipa, Ramazan'ın bereketini farklı içeriklere sahip dört özel paketle müşterilerine sunuyor.

18.06.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fiyatları 19,9 TL'den başlayan Ramazan paketleri; kaliteli gıda ürünlerini özel indirim çekleriyle bir arada sunuyor.

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan perakende zinciri Kipa, 11 ayın sultanını özel Ramazan paketleriyle karşılamaya hazırlanıyor. Kipa ayrıca, mağazalarında Kızılay standlarına yer vererek, koli bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşmalarını sağlayacak.

Geçtiğimiz yıl sunduğu Ramazan paketleriyle müşterilerinin büyük beğenisini kazanan Kipa, bu yıl da zengin içeriğe sahip dört farklı Ramazan paketini müşterileriyle buluşturuyor.

Paketler 19,9 TL'lik "İkram", 29,9 TL'lik "Bereket", 39,9 TL'lik "Ziyafet" ve 49,9 TL'lik "Mega Ramazan" kolilerinden oluşuyor. Çaydan, Türk kahvesine, baklagillerden ayçiçek yağına müşterilerin en çok ihtiyaç duyduğu günlük tüketim ve gıda malzemelerini bir araya getiren paketler, Ramazan boyunca Kipa müşterisi ailelerin hayatlarını kolaylaştırmayı ve sofraları zenginleştirmeyi hedefliyor.

Ayrıca dört paket de Kipa müşterilerine 21 TL'lik indirim kuponları sunuyor. Kuponlar sayesinde Kipa'nın Ramazan paketlerini alanlar; deterjan, yumuşatıcı, şampuan, baklagil ve çay gibi 10 çeşit ürüne hesaplı bir şekilde sahip olma imkanını yakalıyor.

KIZILAY STANDLARI MAĞAZALARDA

Diğer yandan Kipa'nın Türk Kızılay'ı ile 8'inci yılına giren bağış kolisi işbirliği doğrultusunda, Ramazan ayı boyunca Kipa hipermarketlerinde Kızılay stantları yer alacak. Kızılay aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen Kipa müşterileri, hipermarketlerdeki kasalar ve Kızılay stantlarından bağış yapabilecek.

Kızılay koli bağış standı bulunan Kipa mağazaları ise şunlar; Ankara Or-An, Ankara Batıkent Atlantis, Ankara Taurus ve Armada, Alanya, Aydın Stadyum, Söke, Ayvalık, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Çiğli, Gaziemir, Kırklareli, Gebze, Konya, Konya Selçuklu, Manisa, Salihli, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Nevşehir Forum, Çorlu, Uşak ve Yalova.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kipa'dan Ramazan'a Özel Dört Paket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement