Kiralık Aşk 41. Son Bölümde Defne'ye Büyük Şok - İzle - Son Dakika
Güncel

Kiralık Aşk 41. Son Bölümde Defne'ye Büyük Şok - İzle

Kiralık Aşk 41. Son Bölümde Defne\'ye Büyük Şok - İzle

Kiralık Aşk 41. son bölümde yer yerinden oynadı.

09.04.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kiralık Aşk 41. son bölümde yer yerinden oynadı. Defne ve Ömer arasında kıskançlık krizi baş gösterdi. Peki bundan sonra neler olacak? Kiralık Aşk 41. son bölüm ve dahası haberimizde.

Kiralık Aşk'ta bu hafta: Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar..

Ömer ve Fikret'in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan'ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz'de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin'in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ?

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret'e ait olduğunu öğrenirse, Defne'nin korktuğu başına gelir mi?

Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?

KİRALIK AŞK 41.BÖLÜM FRAGMANI

Kiralık Aşk son bölümü Ömer ve Defne'nin sevişme sahnesiyle son buldu. İzleyenleri ekrana kilitleyen Kiralık Aşk 40. bölüm final sahnesinin sansürlenen sevişme sahneleri ise internette yayınlandı.

BARIŞ ARDUÇ'TAN ÖPÜŞME SAHNELERİ İÇİN AÇIKLAMA

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde öpüşme sahneleriyle gündeme oturan Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay'ın kızdığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı.

Partneri Elçin Sangu ile olan öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi Gupse Özay ile tartıştığı iddia edilen oyuncu, konuya son noktayı koydu: Böyle haberler doğru değil. İkimiz de oyuncu ve profesyonel insanlarız.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer'in istediği gibi Passionis'e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne'nin Tranba'ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret'e gerçekleri Ömer'e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer'in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kiralık Aşk 41. Son Bölümde Defne'ye Büyük Şok - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • lale: defne harikasin ve cok guzelsin 1 0 Yanıtla

Advertisement