Kiralık Aşk 64. Bölüm Son Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Kiralık Aşk 64. Bölüm Son Fragmanı Yayınlandı

Kiralık Aşk 64. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. 64. bölüm son fragmanında Defne'nin sesi dikkat çekiyor!Kiralık Aşk 64. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

07.12.2016 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Ortaks Film'in üstlendiği, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk 64. yeni bölümü ikinci fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen çifti Defne ve Ömer'in arası, Ömer'in sakladığı sırlar ile yeni bölümde bozulabilir. İzleyiciler kötü günlerin geleceği konusunda endişeli. Yayınlanan yeni fragmanda ise Defne'nin söylediği şarkı fragmana damgayı vurduç

Kiralık Aşk 64. yeni bölümü cuma günü 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

KİRALIK AŞK 63. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer'in büyük sırrını herkesten saklıyor. Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek var. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşinde.

Pamir'in hali hiç iyi değil. Gitgide darmadağın oluyor. Cevdet ise ortalıkta yok. Bu durum İso'nun kafasını daha da karışık hale getiriyor.

Bir yandan şirkette de büyük bir telaş var. Çünkü İso bebek şirkete geliyor. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kalıyor. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe olacak. Ofiste bir gün boyunca bebek bakmak hiç de kolay değil. Ayrıca İso bebeğin kaybolması ortalığı karıştırıyor.

Kiralık Aşk 64. Bölüm Son Fragmanı Yayınlandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kiralık Aşk 64. Bölüm Son Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement