Kıran Dere Islah Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Kıran Dere Islah Projesi Hayata Geçiyor

Kıran Dere Islah Projesi Hayata Geçiyor

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Kıran Dere Temizliği ve Çevre düzenlemesi projesi konusunda DSİ 11.'nci Şube Müdürü Kenan Akyürekler ile birlikte başkanlık makamında toplantı yaptı.

16.10.2014 13:42  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkanlık makamında yapılan toplantıya İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, DSİ 11.'nci Şube Müdürü Kenan Akyürek, DSİ 11.'nci Şube Makine İmalat Bakım Baş Mühendisi Murat Etyemez ve İşletme Bakım Baş Mühendisi Mürsel Savaş katıldı.

Kıran Dere ıslah çalışmaları kapsamın temizliklerin sürdürüldüğünü ve Nisan-Mayıs 2015 aylarında ise beton kaplama yapılacağı belirtildi. Proje kapsamında 1,5 kilometrelik bölümde Kıran dere ıslah edilerek, çift taraflı taşkın koruma duvarları yapılması planlanmakta.

Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da "Kıran Dere artık İlçenin yaşam alanı haline gelmesi gerekiyor. Biz bunun tespitini seçim öncesinde yaptık ve vaatlerimiz arasına koyduk. Orman ve Su İşleri Bakanımız ile görüşmemizde bu konuları kendilerine ilettik. İznik Belediye Başkanı Olarak sadece belediye yatırımlarını değil aynı zamanda hükümet yatırımlarını da İznik'e çekip ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kıran Dere Islah Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement