Kiraz'da Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu - Son Dakika
Güncel

Kiraz'da Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu

Kiraz\'da Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu

Kiraz Belediyesi'nin organize ettiği Proğramda Darbe Kalkışması sırasında şehit olan asker,polis ve siviller için Mevlit okutuldu ,lokma dağıtıldı.

20.07.2016 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapalı Mahsül Pazarında gerçekleştirilen programda ilçe Kaymakamı Mustafa AKGÜL Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR ,İlçe Emniyet Müdürü Uğur AZAP ve Sivil Toplum Örgütü yöneticilerinin yanı sıra, muhtarlar ve Kiraz'lıların yoğun ilgi gösterdiği Şehitler İçin Mevlit Etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR , Darbe kalkışmasını canı pahasına göğüsleyen, polis, asker ve sivil şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR, "Vatanımıza hep birlikte sahip çıkalım. Rabbim bizi Başta Peygamber Efendimiz (Sav) olmak üzere, tüm şehitlerimizin şefaatine nail etsin inşallah, Bu vatan bizim, bir avuç çapulcuya bırakamayız. Bu vatan sahipsiz değil" diye konuştu. 4 gündür kendileriyle birlikte Demokrasi Nöbetini yürüten Kiraz'lılara teşekkür eden Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR"Cuntacılığa soyunup, darbecilikle yönetime gelmek istemek eşkıyalıktır. Gün birlik olma günüdür. Gemlik bu konuda çok güzel mesajlar vermektedir. Demokrasi nöbetimiz sürecektir" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kiraz'da Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu - Son Dakika


Advertisement