Kiraz Yolunda Vatandaş Rahatladı - Son Dakika
Güncel

Kiraz Yolunda Vatandaş Rahatladı

Kiraz Yolunda Vatandaş Rahatladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta Karakurt Mahallesi ve Siledik Mahallesi arasında bulunan 6 kilometrelik yolda bakım onarım ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

19.02.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç'ta Karakurt Mahallesi ve Siledik Mahallesi arasında bulunan 6 kilometrelik yolda bakım onarım ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalardan memnun kalan mahalle halkı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kırkağaç'ta Karakurt ve Siledik Mahalleleri arasındaki kiraz yolu olarak da bilinen 6 kilometrelik yolda bakım onarım ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Karakurt Mahallesi ile Siledik Mahallesi arasında kalan 6 kilometrelik yolda yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşın burada yaşadığı problemin ortadan kalktığını belirtti. Gençoğlu, "Karakurt Mahallesi ve Siledik Mahallesi arasında kalan ve kiraz yolu olarak da bilinen yolda bakım onarım ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Kötü durumda olan yolda yaptığımız çalışmalar sayesinde burayı sürekli kullanan vatandaşlarımızın da yaşadığı sorunları ortadan kaldırmış olduk. Manisa Büyükşehir Belediyesi vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetlere devam ediyor." diye konuştu.

Mahalle halkı da yolda gerçekleştirilen bakım onarım ve asfaltlama çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kiraz Yolunda Vatandaş Rahatladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement