Kırcalı: "30 Bin Öğretmen Ataması Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Kırcalı: "30 Bin Öğretmen Ataması Yapacağız"

Kırcalı: "30 Bin Öğretmen Ataması Yapacağız"

Seçim çalışmalarını Alaçam’da sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, Şubat ayında 30 bin öğretmen ataması yapacaklarını söyledi.

22.10.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını Alaçam'da sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, Şubat ayında 30 bin öğretmen ataması yapacaklarını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, 1 Kasım Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına Alaçam'da devam etti. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı beraberinde AK Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Salih Helvacı, AK Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve çalışma ekibi ile birlikte Alaçam ilçesine giderek Pazar Yeri esnaflarını ziyaret etti. İlk olarak pazar yeri esnafını ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, daha sonra ise Alaçam Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

"ÇALIŞAN EMEKLİLERİMİZDEN YAPILAN YÜZDE 10 KESİNTİYİ TAMAMEN KALDIRIYORUZ"

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı Alaçam'da yaptığı açıklamada, "Milletimize sevdalıyız. Hizmet etmeye talibiz ve onların hizmetkarı olmaktan onur duyacağım. Öğretmen adaylarımıza başbakanımızın müjdesi oldu. Şubat ayında 30 bin öğretmenimizin ataması yapılacak. Emeklilerimizin hepsine ayda 100, yılda bin 200 lira destek vereceğiz. Çalışan emeklilerimizden yapılan yüzde 10 kesintiyi tamamen kaldırıyoruz. Emeklilerimizin maaş aldıkları bankalardan promosyon almalarını sağlayacağız. Bu promosyon her emeklimiz için yılda 300-400 TL arasında olacak. Emeklilerimizin TOKİ'den ev sahibi olmalarını imkan vereceğiz" dedi.

ESNAFA VE KOBİ'LERE MÜJDE

Bir sonraki dönemde esnafa düşük faizli kredi uygulamasına devam edeceklerini ifade eden Kırcalı, "Ayrıca 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri tümüyle kaldıracağız. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, çok önemli, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapacağız. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırcalı: '30 Bin Öğretmen Ataması Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement