Kırcalı: "4 Seçime Rağmen Ekonomimiz Kriz Yaşamadı" - Son Dakika
Yerel

Kırcalı: "4 Seçime Rağmen Ekonomimiz Kriz Yaşamadı"

Kırcalı: "4 Seçime Rağmen Ekonomimiz Kriz Yaşamadı"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, “30 Mart 2014 tarihinden bugüne 20 ayda dördüncü seçimi yaşayacağız. 4 seçim yapmakta olan ülkemizde ekonomimizde tek bir kriz olmadı” dedi.

23.10.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, "30 Mart 2014 tarihinden bugüne 20 ayda dördüncü seçimi yaşayacağız. 4 seçim yapmakta olan ülkemizde ekonomimizde tek bir kriz olmadı" dedi.

Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı, yaklaşan 1 Kasım milletvekilliği seçimi için çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı beraberinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Bafra Gençlik ve Kadın Kolları ile birlikte ilk olarak Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen Sandık Eğitimi programına katıldı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı sandık eğitim çalışmasından sonra sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek problemleri yerinde ve yetkili kişilerden dinledi. Notlar alarak gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Kırcalı esnaf ziyaretlerinden sonra ise Hac farizasını yerine getirip evlerine dönen Bafralı hacıları ziyaret edip hayır dualarını aldı. Sırasıyla Gazibey, Martıkale, Aktekke, Yağmurca Mahallelerine gidip vatandaşlara beraber oldu.

AK Parti Samsun milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamalarda, "30 Mart 2014 tarihinden bugüne 20 ayda dördüncü seçimi yaşayacağız. 4 seçim yapmakta olan ülkemizde ekonomimizde tek bir kriz olmadı. Türkiye olarak dünyada en hızlı büyüyen yedinci ülkeyiz. Bu geldiğimiz güçlü ekonomi durumunu en güzel şekilde göstermektedir. Yıllarca enflasyon altında ezilen ülkemizde AK Parti iktidarında yıllardır enflasyon tek hanelidir. Merkez Bankası döviz rezervlerimiz rekor seviyededir. İhracatımız rekorlar kırmaya devam etmektedir. Milli silah sanayimizi kurduk. 680 bin yeni konut yaptık ve ailelerimize teslim edildi. Uydularımızı uzaya yolladık. Asrın projeleri hayata geçiyor. Hizmete giriyor. Yapılamaz denilen tünelleri yaptık, bitirilemez denen yolları bitirdik. Hastanelerde ilaç kuyruklarına son verdik. Tarımı destekledik, çiftçimizin yanında olduk. Zamanında çalışanlarımızdan kesilen konut edindirme yardımlarını geriye biz ödedik. İnsanlarımızın haklarını teslim ettik. Esnaflarımızı ve KOBİ'leri destekledik. İşsizlik azaldı. Okullarımız, üniversitelerimiz, hastanelerimiz, barajlarımız hizmete girdi. İnsanlarımız doğal gaza kavuştu. Sosyal yardımlaşma ile dertlere derman olundu ve yaraları sardık. 1 Kasım'dan sonra milletimizin destekleriyle AK Parti'nin tek başına iktidarında bu hizmetler inşallah daha da artarak devam edecektir. Milletimizin destekleriyle Türkiye daha hızla ilerlemeye ve büyümeye, insanlarımızın ise refahı artmaya devam edecektir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırcalı: '4 Seçime Rağmen Ekonomimiz Kriz Yaşamadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement