Kırçiçeklerinin Parolası Yine Şampiyonluk - Son Dakika
Yerel

Kırçiçeklerinin Parolası Yine Şampiyonluk

Kırçiçeklerinin Parolası Yine Şampiyonluk

İlk yılında Kadınlar Basketbol 2. liginde şampiyon olarak bir üst lige çıkma başarısını gösteren Kırçiçeği Bodrum Basket A takımı, yeni sezonda da başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

05.08.2016 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk yılında Kadınlar Basketbol 2. liginde şampiyon olarak bir üst lige çıkma başarısını gösteren Kırçiçeği Bodrum Basket A takımı, yeni sezonda da başarısını sürdürmeyi hedefliyor. Yeni transferleri ile kadrosunu güçlendiren Kırçiçekleri, yine 'Şampiyonluk' parolası ile 2016-2017 sezonuna start verecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2016-17 sezonu ve Federasyon Kupası Kura Çekimi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 20 takımın iki devreli lig usulü oynayacağı TKBL'de normal sezonu ilk sekiz sırada bitiren takımlar, Play-Off oynayacaklar. Normal sezonu son dört sırada bitiren takımlar bir alt lige düşerken, Play Off Final Grubu'nda ilk iki sırayı alan takımlar ise gelecek sezonda Bilyoner.com KBL'de mücadele edecek. 7 Ekimde başlayacak olan ligde, Kırçiçeği Bodrum Basket ilk maçını kendi evinde Ankara temsilcisi OGM Orman Gençlik ile oynayacak. Kırçiçeği Bodrum Basket 27 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Edremit ve Güre'de oynanacak Federasyon Kupası'nda C grubunda yer aldı. Federasyon Kupası Eleme Turu maçlarının, beş takımlı dört grupta tek devreli lig usulü oynanacağı belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırçiçeklerinin Parolası Yine Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement