Kırıkhan'da Gözaltındaki Şüpheli Polisi Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kırıkhan'da Gözaltındaki Şüpheli Polisi Vurdu

Kırıkhan\'da Gözaltındaki Şüpheli Polisi Vurdu

Hatay'ın Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde bir suçtan gözaltına alınan 20 yaşındaki Atakan Kaplan, bir polis memurunun tabancasını alarak rast gele ateş etmeye başladı.

06.05.2015 12:00  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bir suçtan gözaltına alınan 20 yaşındaki Atakan Kaplan, bir polis memurunun tabancasını alarak rast gele ateş etmeye başladı. Olayda polis memuru 35 yaşındaki Şevket Ünal Koç yaralandı.

Polis otosuyla saat 09.15 sıralarında Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Atakan Kaplan, iddiaya göre koridorda giderken, aniden adı açıklanmayan bir polis memurunun beylik tabancasını alıp 5 el rastgele ateş etti. Olay sırasında koridorda bulunan polislerden Şevket Ünal Koç, omzuna ve koluna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Kaplan ise polisler tarafından tabanca elinden alınarak etkisiz hale getirildi.

İlk müdahalesi olay yerinde meslektaşları tarafından yapılan Ş.K., daha sonra polis otosuyla özel bir hastaneye götürüldü. Buradaki müdahalenin ardından tedavisi için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Koç'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkhan'da Gözaltındaki Şüpheli Polisi Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement