Kırıkhan Spor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Spor

Kırıkhan Spor'da Yüzler Gülüyor

Kırıkhan Spor\'da Yüzler Gülüyor

Spor Toto 3. Lig 1. grubunda mücadele eden güney temsilcisi Kırıkhanspor’un Teknik Direktörü Mehmet Çetin, dış transferde 8 futbolcuyla prensipte anlaştıklarını açıkladı.

12.08.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. grubunda mücadele eden güney temsilcisi Kırıkhan spor'un Teknik Direktörü Mehmet Çetin, dış transferde 8 futbolcuyla prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Ankara Kızılcahamam Patalya Oteli tesislerinde Mehmet Çetin nezaretinde sabah ağırlık, öğleden sonra da top ve taktik çalışması yaparak günde çift idman ile yeni sezona hazırlanan Kırıkhanspor'da futbolcuların yüzü gülüyor. Sarı lacivertli ekip Kırıkhanspor prensipte anlaştığı ve kamp kadrosuna kattığı futbolcuların resmi sözleşme imzalamalarının ardından isimlerini 1-2 gün içerisinde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Kırıkhanspor yönetimi adına Futbol Şube Sorumlusu Veli Özdoğan ile gazeteciler, Kızılcahamam kampını ziyaret ederek futbolculara moral verdiler. Futbol Şube Sorumlusu Veli Özdoğan, "Bizler yönetim kurulu olarak gereken desteği vermeye devam etmekteyiz. Kamp süresi içerisinde sizlerin çok iyi çalışmanızı beklemekteyiz. Başarıya susamış Kırıkhanspor taraftarları sizlerden başarı istiyor. Sizlerin de taraftarlarımızın bu isteğini yerinize getireceğine inanmaktayız. Bunu da başaracak gücü sizlerde görüyoruz. Yeni sezonda sizlere kazasız belasız bir sezon geçirmenizi temenni etmekteyiz" dedi.

Kırıkhan Spor Teknik Direktörü Mehmet Çetin yeni transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar dış transferde 8 futbolcu ile prensipte anlaştık. Yeni sezon öncesinde genç, koşan ve göze hoş gelen güzel futbol sergileyen bir takım oluşturduk. Eksik gördüğümüz mevkilere de bazı takviyeler yapmayı arzuluyoruz. Futbolcularımızla resmi sözleşme imzalanmasının ardından 1-2 gün içerisinde isimlerini spor kamuoyuna açıklayacağız" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kırıkhan Spor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement