Kırıkhan Spor'dan Türbe Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kırıkhan Spor'dan Türbe Ziyareti

Kırıkhan Spor\'dan Türbe Ziyareti

Spor Toto 3. Lig 1. Gurubunda mücadele eden güney temsilcisi Kırıkhanspor’da Futbol Şube sorumlusu Veli Özdoğan, diğer yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mehmet Çetin ve futbolcular Pazar günü oynayacağı Cizrespor karşılaşması öncesinde Kırıkhan ilçesinde bulunan Beyazid-i Bistami türbesini ziyaret ederek kurban kesip dua ettiler.

22.08.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Gurubunda mücadele eden güney temsilcisi Kırıkhanspor'da Futbol Şube sorumlusu Veli Özdoğan, diğer yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mehmet Çetin ve futbolcular Pazar günü oynayacağı Cizrespor karşılaşması öncesinde Kırıkhan ilçesinde bulunan Beyazid-i Bistami türbesini ziyaret ederek kurban kesip dua ettiler.

Daha sonra kendi tesislerine geçen Kırıkhanspor burada da kurban kesip dua ettikten sonra açıklamada bulunan Teknik Direktör Mehmet Çetin, "Cizrespor maçı kendi sahamızda olması büyük bir avantaj. Bu avantajı pazar günü iyi bir şekilde kendi değerlendirip 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. İlk maçımızda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Biz takım olarak bu maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Güzel futbol ve alacağımız ilk üç puanımızı taraftarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkhan Spor'dan Türbe Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement