Kırıkkale Belediyesi Sellik Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale Belediyesi Sellik Yapım Çalışmaları

Kırıkkale Belediyesi Sellik Yapım Çalışmaları

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentteki yetersiz kalan cadde ve sokaklardaki sellikleri yenileyeceklerini söyledi.

23.08.2014 15:14  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentteki yetersiz kalan cadde ve sokaklardaki sellikleri yenileyeceklerini söyledi.

Saygılı, Kaletepe Mahallesi 965 Nolu Sokakta yapılmakta olan sellik çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaşanan büyük sel felaketinden sonra problem yaşanan cadde ve sokaklarla ilgili çalışmalar yaptıklarını belirten Saygılı, problem yaşanan cadde ve sokaklarla ilgili yeni menfez ve sellik çalışmalarını başlattıklarını ifade etti.

Öte yandan, Samsun Bulvarı üzerinde vatandaşların can güvenliği için orta refüj çit ile kapatılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Saygılı, şunları kaydetti:

"Samsun Bulvarı üzerinde vatandaşlarımızın can güvenliğiyle ilgili gerekli çalışmalarımız hızla devam ediyor. Samsun Bulvarı orta refüjü çit ile kapatıp yayaların geçişini engellenecek, bu sayede olası kazalara önlem alınmış olacaktır. Bu gibi yerlerde çalışmalarımız hızla devam edecektir." - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale Belediyesi Sellik Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement