Kırıkkale'de Çiftçinin Traktörüne Yine Havan Mermisi Takıldı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Çiftçinin Traktörüne Yine Havan Mermisi Takıldı

Kırıkkale\'de Çiftçinin Traktörüne Yine Havan Mermisi Takıldı

Kırıkkale’nin Ahılı köyünde tarlasına buğday eken Mustafa Güney isimli çiftçinin traktörüne bir gün ara ile değişik tiplerde 2 adet havan mühimmatı takıldı.

10.10.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Ahılı köyünde tarlasına buğday eken Mustafa Güney isimli çiftçinin traktörüne bir gün ara ile değişik tiplerde 2 adet havan mühimmatı takıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale'nin Ahılı köyü Arpalık çukuru mevkisinde traktörle tarlasına buğday ekerken traktörün arkasına bağlı mibzere bir cismin takıldığını gören Mustafa Güney isimli çiftçi aracını durdurarak cismi inceledi. Cismin, önceki gün de bulduğu havan mühimmatı olduğunu anlayan çiftçi, durumu polis ekiplerine haber verdi. Mühimmat, olay yerine gelen Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü bomba imha uzmanları tarafından yapılan incelemenin ardından kontrollü bir şekilde yerinden alınarak Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKEK) teslim edilmek üzere götürüldü.

Bulunan mühimmatların 3 Temmuz 1997 Mühimmat Fabrikası İmla Şubesi'nde meydana gelen patlamadan etrafa saçılan havan topu mermisi olduğu bildirildi.

2 günde 2 kez iş makinesine değişik ebatlarda havan mühimmatı takılan çiftçi Güney, artık tedirgin olduğunu ve bir gün iş makinesinin çarpmasıyla patlamasından endişelendiğini söyledi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Çiftçinin Traktörüne Yine Havan Mermisi Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement