Kırıkkale'de Düğün Magandalarına Geçit Yok - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Düğün Magandalarına Geçit Yok

Kırıkkale\'de Düğün Magandalarına Geçit Yok

Kırıkkale'de hafta sonunda yapılan düğünlerde havaya rastgele ateş eden 5 kişi silahları ile birlikte yakalandı.

23.09.2014 10:19  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, 'Mutluluğunuz başkalarının mutsuzluğu olmasın' projesi kapsamında vatandaşların huzurunun bozulmaması için her düğüne sivil personelin görevlendirildiğini söyledi.

Kırıkkale polisinin aldığı tedbirlere rağmen hafta sonu düğünlerde rastgele ateş eden F.P. ve M.Ö.'dee 9 mm.'lik, S.Ö.'de 7.65 mm.'lik tabanca, Ö.M ve H.A.'dan ise kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler hakkında kanuni işlem başlatıldı. Emniyet Müdürü Hasan Onar, tüm ikazlara rağmen halen düğünlerde havaya ateş edildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için düğünlerle ilgili gerekli çalışmalarımız devam edecektir. Evlenenlerin mutluluğunun başkalarının mutsuzluğu olmaması için magandalara karşı mücadele sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Düğün Magandalarına Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement