Kırıkkale'de Düğünlere 'Maganda' Takibi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Düğünlere 'Maganda' Takibi

Kırıkkale\'de Düğünlere \'Maganda\' Takibi

Kırıkkale'de Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz yıllarda "Silah atma hayatını karartma" sloganı ile başlatılan proje kapsamında çalışmalara bu yıl da başladı.

13.07.2015 11:49  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, düğünlerde silah atılmasını önlemek amacıyla geçtiğimiz yıllarda başlattığı uygulamayı bu yıl da sürdürüyor. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte harekete geçen Emniyet Müdürlüğü, öncelikle şehrin çeşitli yerlerine 'Silah atma hayatları karartama' yazılı uyarı afişleri astırırken, ayrıca düğünleri de sıkı takibe alıyor. Özellikle ev ve kır düğünleri için sıkı önlem alan emniyetin, daha önceki yıllarda uyguladığı ve büyük ölçüde netice aldığı 'Düğün Evi Polisi' uygulamasına geçmesi bekleniyor.

RASTGELE SİLAH ATILMASINA KARŞI TEDBİRLER ALINDI

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıllarda düğünlerde rastgele silah atılmasına karşı aldığımız tedbirler yarar getirdi ve az da olsa silah atanlar olmasına rağmen ekiplerimiz anında müdahale ettiler. Bayram sonrası yine başlayacak olan düğünlerde düğün evi polislerimiz gereken önlemi alıp, 'silah atma hayatını karartma' projesini bu yıl yine uygulayacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Düğünlere 'Maganda' Takibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement