Kırıkkale'de "Kardeş Okul Projesi" - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de "Kardeş Okul Projesi"

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Kızılırmak Anaokulu öğrencileri "Kardeş Okul Projesi" kapsamında iki okulu ziyaret etti.

12.05.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Kızılırmak Anaokulu öğrencileri "Kardeş Okul Projesi" kapsamında iki okulu ziyaret etti.

Kızılırmak Anaokulu öğrencileri, kırtasiye malzemesi ve boya kitabından oluşan paketleri, proje kapsamında Hasan Ali Yücel İlkokulu Anaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Anaokulu öğrencilerine verdi.

Kızılırmak Anaokulu Okul Müdürü Şengül Doğan, ziyaretler sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrencilere birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek ayrıca kaynaşmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğretmek olduğunu söyledi.

Proje kapsamında Hasan Ali Yücel İlkokulu ile Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret ettiklerine değinen Doğan, "Proje kapsamında, düzenlenen sosyal etkinlikler öğrencilerimizde ve ailelerinde çok güzel, anlamlı ifadeler oluşturdu. Aldığımız güzel tepkilerden ülkemizi, okullarımızı sevmenin ne kadar anlamlı bir duygu olduğunu anlatmış olduk. Bu tür sosyal faaliyetlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de 'Kardeş Okul Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement